Буде танути в роті! Секрети, які дозволять приготувати найніжніший гуляш

Обсмажте шматочки м'яса на сильному вогні протягом кількох хвилин, щоб утворилася скоринка. Це "запечатає" соки всередині м'яса, тому воно залишиться м'яким і соковитим, передають Патріоти України.

Для свинини підійде будь-яка рослинна олія. Для яловичини краще використовувати суміш вершкового масла та олії. А обсмажування компонентів на шматочку свинячого жиру додасть страві насиченого смаку.

Густа підлива

Соус можна загустити доволі просто. Замість борошна можна використовувати картопляний чи кукурудзяний крохмаль. Це допоможе зробити м'ясо ще м'якшим, а підливу – більш ніжною та апетитною.

Правильний посуд

Вибирайте чавунний посуд. Він довго тримає тепло і забезпечує рівномірне прогрівання страви. Завдяки цьому м’ясо можна розтушкувати до ніжного стану.

Як додавати сіль

Не варто солити м'ясо на початку приготування. Додайте сіль за 10 хвилин до готовності, щоб воно не стало жорстким.

Народні прикмети на 11 жовтня. Цього дня у працьовитих українок традиційно багато клопоту. Серед різних морок одна справа обов'язкова, щоб не залишитись без грошей

субота, 11 жовтень 2025, 7:10

11 жовтня за новим церковним календарем (24 жовтня за старим) - день пам'яті апостола від 70-ти Филипа, а також Феофана Сповідника, єпископа Нікейського. За старим календарним стилем - день пам'яті преподобного Харитона Сповідника і на Собор препод...

Ці напої миттєво піднімають рівень цукру в крові - уникайте їх!

субота, 11 жовтень 2025, 5:40

Не всі напої однаково безпечні для здоров’я, особливо для тих, хто слідкує за рівнем цукру в крові. Деякі популярні напої можуть провокувати різкий стрибок глюкози, навіть якщо вони здаються легкими або корисними, передають Патріоти України. Газовані с...