Обсмажте шматочки м'яса на сильному вогні протягом кількох хвилин, щоб утворилася скоринка. Це "запечатає" соки всередині м'яса, тому воно залишиться м'яким і соковитим, передають Патріоти України.
Для свинини підійде будь-яка рослинна олія. Для яловичини краще використовувати суміш вершкового масла та олії. А обсмажування компонентів на шматочку свинячого жиру додасть страві насиченого смаку.
Соус можна загустити доволі просто. Замість борошна можна використовувати картопляний чи кукурудзяний крохмаль. Це допоможе зробити м'ясо ще м'якшим, а підливу – більш ніжною та апетитною.
Вибирайте чавунний посуд. Він довго тримає тепло і забезпечує рівномірне прогрівання страви. Завдяки цьому м’ясо можна розтушкувати до ніжного стану.
Не варто солити м'ясо на початку приготування. Додайте сіль за 10 хвилин до готовності, щоб воно не стало жорстким.
На дорогах водії часто зустрічаються з різними запитаннями від патрульних. Деякі з них можуть здаватися дивними, а інколи навіть викликати сумніви. Експерти нагадали, що водіям важливо знати свої права у таких ситуаціях. Про це пише "Автотема", передаю...
Почуття втоми може бути пов’язано з різними факторами, починаючи від поганого сну і закінчуючи проблемами психічного чи фізичного здоров’я, передають Патріоти України. Не дивно, що втома може негативно вплинути на ваше самопочуття та інші аспекти вашог...