Буде танути в роті! Секрети, які дозволять приготувати найніжніший гуляш

Обсмажте шматочки м'яса на сильному вогні протягом кількох хвилин, щоб утворилася скоринка. Це "запечатає" соки всередині м'яса, тому воно залишиться м'яким і соковитим, передають Патріоти України.

Для свинини підійде будь-яка рослинна олія. Для яловичини краще використовувати суміш вершкового масла та олії. А обсмажування компонентів на шматочку свинячого жиру додасть страві насиченого смаку.

Густа підлива

Соус можна загустити доволі просто. Замість борошна можна використовувати картопляний чи кукурудзяний крохмаль. Це допоможе зробити м'ясо ще м'якшим, а підливу – більш ніжною та апетитною.

Правильний посуд

Вибирайте чавунний посуд. Він довго тримає тепло і забезпечує рівномірне прогрівання страви. Завдяки цьому м’ясо можна розтушкувати до ніжного стану.

Як додавати сіль

Не варто солити м'ясо на початку приготування. Додайте сіль за 10 хвилин до готовності, щоб воно не стало жорстким.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...