Буде танути в роті! Секрети, які дозволять приготувати найніжніший гуляш

Обсмажте шматочки м'яса на сильному вогні протягом кількох хвилин, щоб утворилася скоринка. Це "запечатає" соки всередині м'яса, тому воно залишиться м'яким і соковитим, передають Патріоти України.

Для свинини підійде будь-яка рослинна олія. Для яловичини краще використовувати суміш вершкового масла та олії. А обсмажування компонентів на шматочку свинячого жиру додасть страві насиченого смаку.

Густа підлива

Соус можна загустити доволі просто. Замість борошна можна використовувати картопляний чи кукурудзяний крохмаль. Це допоможе зробити м'ясо ще м'якшим, а підливу – більш ніжною та апетитною.

Правильний посуд

Вибирайте чавунний посуд. Він довго тримає тепло і забезпечує рівномірне прогрівання страви. Завдяки цьому м’ясо можна розтушкувати до ніжного стану.

Як додавати сіль

Не варто солити м'ясо на початку приготування. Додайте сіль за 10 хвилин до готовності, щоб воно не стало жорстким.

Психологічний тест: Нота чи двері? Побачене першим розкриє таємниці характеру

п’ятниця, 21 листопад 2025, 23:10

Психологічні тести на основі оптичних ілюзій останні роки набувають великої популярності, оскільки поєднують елемент гри та самопізнання. Вони не мають статусу офіційної діагностики, проте часто дозволяють людині поглянути на себе під іншим кутом. Такі...

Доступна всім! Популярна спеція знижує рівень холестерину

п’ятниця, 21 листопад 2025, 18:30

Насіння чорного кмину має властивості, корисні для боротьби з ожирінням. Екстракт насіння значно зменшує накопичення ліпідів у клітинній моделі, не виявляючи токсичності, передають Патріоти України. Дослідження, опубліковане у Food Science & Nutrition ...