Всіма улюблена
страва! І просто на вечерю, і на свято! При запіканні в горщиках м'ясо
виходить дуже м'яким, картопля добре пропікається і стає розсипчастою.
Гриби додають смак і аромат. Подача порціями зручна і естетична, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Картопля — 1 кг
М'ясо — 1 кг (свинина лопатка)
Консервована квасоля — 400 г
Цибуля — 1 шт
Морква по-корейськи — 400-600 г
Консервовані гриби — 400 г
Часник — за смаком
Соус краснодарський — 6 ст. ложок
Сіль перець — за смаком
Приготування:
Очищену картоплю нарізаємо кубиками і обсмажуємо на олії до золотистої скоринки, потім солимо за смаком.
Нарізаємо цибулю півкільцями.
У томатну пасту додаємо часник, пропущений через прес, цукор, сіль і перець.
М'ясо нарізаємо середніми кубиками.
Додаємо м'ясо з цибулею до картоплі, солимо і перчимо до смаку. Тушкуємо 5 хвилини.
Потім додаємо гриби, квасолю і моркву. Перемішуємо і тушкуємо ще 5 хвилин.
Розкладаємо все по горщиках.
Готуємо соус: змішуємо в двох літрах води томатну пасту, додаємо лавровий лист, приправи і зелень. Підігріваємо.
Соус розливаємо по горщиках (рідина повинна не доходити до самого верху, приблизно 1,5 см від краю).
Горщики накриваємо кришками і готуємо в духовці близько 50 хвилин при 180 С.
11 серпня за новим церковним календарем (24 серпня за старим) - день пам'яті преподобномучеників Феодора і Василя Києво-Печерських і преподобного Феодора, князя Острозького. У народі день прозвали Федір-Василь. . За старим календарним стилем сьогодні д...
Гіпертонія - одна з найпоширеніших хвороб серцево-судинної системи. Відсутність правильного харчування і лікування може призвести до таких серйозних ускладнень, як пошкодження судин, серцева й ниркова недостатність, проблеми зі зором та інсульт, переда...