Всіма улюблена
страва! І просто на вечерю, і на свято! При запіканні в горщиках м'ясо
виходить дуже м'яким, картопля добре пропікається і стає розсипчастою.
Гриби додають смак і аромат. Подача порціями зручна і естетична, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Картопля — 1 кг
М'ясо — 1 кг (свинина лопатка)
Консервована квасоля — 400 г
Цибуля — 1 шт
Морква по-корейськи — 400-600 г
Консервовані гриби — 400 г
Часник — за смаком
Соус краснодарський — 6 ст. ложок
Сіль перець — за смаком
Приготування:
Очищену картоплю нарізаємо кубиками і обсмажуємо на олії до золотистої скоринки, потім солимо за смаком.
Нарізаємо цибулю півкільцями.
У томатну пасту додаємо часник, пропущений через прес, цукор, сіль і перець.
М'ясо нарізаємо середніми кубиками.
Додаємо м'ясо з цибулею до картоплі, солимо і перчимо до смаку. Тушкуємо 5 хвилини.
Потім додаємо гриби, квасолю і моркву. Перемішуємо і тушкуємо ще 5 хвилин.
Розкладаємо все по горщиках.
Готуємо соус: змішуємо в двох літрах води томатну пасту, додаємо лавровий лист, приправи і зелень. Підігріваємо.
Соус розливаємо по горщиках (рідина повинна не доходити до самого верху, приблизно 1,5 см від краю).
Горщики накриваємо кришками і готуємо в духовці близько 50 хвилин при 180 С.
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...
Гадаєш, у тебе гострий зір і ти помічаєш усе? Перевір себе! Перед тобою візуальний тест, з яким 95% людей не справляються за 10 секунд, передають Патріоти України. На зображенні — десятки яєць. Одне з них має маленьку тріщинку. У тебе лише 10 секунд, щ...