Всіма улюблена
страва! І просто на вечерю, і на свято! При запіканні в горщиках м'ясо
виходить дуже м'яким, картопля добре пропікається і стає розсипчастою.
Гриби додають смак і аромат. Подача порціями зручна і естетична, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Картопля — 1 кг
М'ясо — 1 кг (свинина лопатка)
Консервована квасоля — 400 г
Цибуля — 1 шт
Морква по-корейськи — 400-600 г
Консервовані гриби — 400 г
Часник — за смаком
Соус краснодарський — 6 ст. ложок
Сіль перець — за смаком
Приготування:
Очищену картоплю нарізаємо кубиками і обсмажуємо на олії до золотистої скоринки, потім солимо за смаком.
Нарізаємо цибулю півкільцями.
У томатну пасту додаємо часник, пропущений через прес, цукор, сіль і перець.
М'ясо нарізаємо середніми кубиками.
Додаємо м'ясо з цибулею до картоплі, солимо і перчимо до смаку. Тушкуємо 5 хвилини.
Потім додаємо гриби, квасолю і моркву. Перемішуємо і тушкуємо ще 5 хвилин.
Розкладаємо все по горщиках.
Готуємо соус: змішуємо в двох літрах води томатну пасту, додаємо лавровий лист, приправи і зелень. Підігріваємо.
Соус розливаємо по горщиках (рідина повинна не доходити до самого верху, приблизно 1,5 см від краю).
Горщики накриваємо кришками і готуємо в духовці близько 50 хвилин при 180 С.
Багато хто з нас чув про чотири типи особистості за Гіппократом: сангвінік, меланхолік, холерик і флегматик. Здивує, але характеристика "батька медицини" з V століття до н.е. досі актуальна, хоча не єдина. Інтерес до нових методів дослідження особистос...
Це оптичне ілюзія - тест, який допоможе виявити твої основні риси особистості, передають Патріоти України. Це зображення дасть відповідь на питання, чи ближче ти до «псиних» чи «кітячих» рис характеру. Складно в це повірити? Давай перевіримо, скільки в...