Всіма улюблена
страва! І просто на вечерю, і на свято! При запіканні в горщиках м'ясо
виходить дуже м'яким, картопля добре пропікається і стає розсипчастою.
Гриби додають смак і аромат. Подача порціями зручна і естетична, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Картопля — 1 кг
М'ясо — 1 кг (свинина лопатка)
Консервована квасоля — 400 г
Цибуля — 1 шт
Морква по-корейськи — 400-600 г
Консервовані гриби — 400 г
Часник — за смаком
Соус краснодарський — 6 ст. ложок
Сіль перець — за смаком
Приготування:
Очищену картоплю нарізаємо кубиками і обсмажуємо на олії до золотистої скоринки, потім солимо за смаком.
Нарізаємо цибулю півкільцями.
У томатну пасту додаємо часник, пропущений через прес, цукор, сіль і перець.
М'ясо нарізаємо середніми кубиками.
Додаємо м'ясо з цибулею до картоплі, солимо і перчимо до смаку. Тушкуємо 5 хвилини.
Потім додаємо гриби, квасолю і моркву. Перемішуємо і тушкуємо ще 5 хвилин.
Розкладаємо все по горщиках.
Готуємо соус: змішуємо в двох літрах води томатну пасту, додаємо лавровий лист, приправи і зелень. Підігріваємо.
Соус розливаємо по горщиках (рідина повинна не доходити до самого верху, приблизно 1,5 см від краю).
Горщики накриваємо кришками і готуємо в духовці близько 50 хвилин при 180 С.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...