Чому швейцарські годинники є символом успіху протягом сторіч і як правильно зробити свій вибір

Золотий швейцарський годинник Папи Римського Пія IX, 1846-78 рр.

Швейцарія далеко за межами свого кордону і не одне сторіччя славиться своїм сиром, шоколадом, ножами. Однак є одна галузь виробництва, котра поряд з фінансовою системою втілює швейцарську надійність, точність, заможність та вигадливість.

Годинникова справа почала стрімко розвиватись у волелюбній та підприємливій альпійській республіці у другій половині XVI століття, з хвилею переселення майстрів із Франція, котра на той час займала провідну позицію в цій індустрії. З часом швейцарські бренди перевищили за популярністю всіх конкурентів на континенті.

Швейцарські годинники (нім. Schweizer Uhr, фр. Montre suisse, італ. Orologio svizzero, англ. Swiss watch) - торговий знак, певний швейцарським законом 232.119 (рус.), В якому дається не тільки визначення терміну «Швейцарські годинники», а й правила використання маркувань «Swiss Made» (Зроблено в Швейцарії), «Swiss» (Швейцарський), «Swiss movement» (Швейцарський годинниковий механізм) та інших. Годинники можуть вважатися швейцарськими тільки при дотриманні наступних вимог: якщо їх механізм зроблений в Швейцарії; механізм був вбудований в часовий корпус на території Швейцарії; механізм годинника пройшов остаточну перевірку на території Швейцарії. Для того, щоб механізм годинника мав право найменувати швейцарським, необхідно, щоб він був зібраний в Швейцарії, був перевірений швейцарським виробником, вартість швейцарських деталей в годинниковому механізмі становила не менше 50%.

І в епоху айфонів та інших електронних гаджетів у світі все ще продовжують визначати успішність людини по годиннику. Перше враження вирішує все. Це правило працює завжди, будь то новий колега або бізнес-партнер. Психологи стверджують, саме в перші 10 секунд відбувається складання думки на майбутнє. І від нього надалі залежить ступінь успіху і тривалість контактів. У цьому питанні важливо абсолютно все. Особливе місце займають дрібниці, які в майбутньому стають серйозною проблемою для співпраці.

Наручні годинники виступають найважливішим аксесуаром ділової людини. Існують певні правила їх носіння, які мають значення. Однак на практиці куди більш важливі такі характеристики як виробник і вартість, помітність і доречність в стилі конкретної людини і відповідність ситуації.

Годинники необов’язково купувати новими, наприклад в Україні є ломбард, де представлені провідні бренди, досить клацнути на посилання, і можна обрати, наприклад, Chopard, Rolex, Cartier, Tiffany, Hublot, Breguet, Bvlgari.

Такі наручні годинники стануть невід’ємною частиною офісного дрес-коду, оскільки органічно вписуються в суворі правила ділового етикету. При цьому будь-який бізнес-партнер або колега гідно оцінить зовнішній вигляд.

Наручний годинник є безмовним свідком ерудованості в області ділового етикету і головним атрибутом офісного стилю. Який годинник створюють презентабельний вигляд?

Сучасний ринок рясніє неймовірним числом відомих компаній, що займаються виробництвом наручних годинників. Основні орієнтири у виборі годин на руку:

  • зовнішній вигляд – кожен бренд дбає про впізнаваності марки і додає в моделі щось унікальне і оригінальне;
  • тип механізму – кварцові годинники хоч і дешевше механічних, зате точніше, а механічні виступають символом стилю і престижу;
  • матеріали для виготовлення – презентабельні годинник класу люкс випускаються з золота, срібла і навіть платини за участю дорогоцінного каміння;
  • ціна – брендові годинники оцінюються в значну суму, орієнтовно по кілька сотень тисяч доларів.
Провівши швидким поглядом по цим характеристикам, стає ясно, що швейцарські наручні годинники залишаються іконою стилю і презентабельності. Ломбард швейцарських годинників пропонує купити брендові моделі за нижчими цінами, ніж в магазині. При цьому гарантується здобуття оригінального товару і відповідний сертифікат. Співпраця з ломбардами відкриває перед поціновувачами ексклюзивних годинників можливість придбати стильні золоті вироби від кращих світових виробників.

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...