Гранат - дуже корисний фрукт, адже він підвищує гемоглобін, допомагає зміцнити серце і судини, чоловікам - поліпшити потенцію, а жінкам - збалансувати гормональний фон. У багатьох виникає питання, як потрібно їсти зерна граната - з кісточками або без. Другий варіант звичайно незручний, але в деяких випадках кісточки все ж потрібно випльовувати, передають Патріоти України.
На думку гастроентеролога Наталії Ковальової, кісточки не можна їсти при виразці або ерозії шлунка. Якщо ж протипоказань немає, зерна можна сміливо їсти цілком. Крім того, кісточки... корисні. Кісточки граната містять складні вуглеводи, або полісахариди: крохмаль і клітковину. Ці речовини потрібні шлунково-кишковому тракту людини для роботи його перистальтики і виведення токсинів.
Лікарі кажуть, що вживання фрукта допоможе зміцнити серцево-судинну систему, поліпшити функції щитовидної залози і склад крові, в тому числі істотно допоможе в підвищенні гемоглобіну. Звичайно ж його потрібно їсти для зміцнення імунітету і захисту організму в сезон розгулу ГРВІ.
Гіпертонікам гранат допоможе знизити тиск. Регулярне вживання фрукта допоможе вивести з організму токсини і оздоровити печінку. Вітаміни і мікроелементи в гранаті піклуються про красу і молодість, покращують здоров'я шкіри і волосся. Жінкам гранат корисний, оскільки містить гормон естроген, що особливо корисно при клімаксі. А чоловікам завдяки наявності вітаміну В12, вживання фрукта простимулює кровообіг і вирішить проблеми з потенцією.
Зірка шоу Dragon’s Den і бізнесвумен Сара Девіс поділилась своїм “революційним” методом, який не лише відлякує комарів і мошок, але й прикрашає ваш сад або балкон. І все це - без хімії та з мінімальними витратами, передають Патріоти України.
Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...