Кінець літа - це сезон найсмачнішої вареної кукурудзи. Однак, на жаль, але не всі вміють її правильно готувати, і вона не виходить такою м’якою та соковитою як хотілося б. Банально, але якщо не вчасно посолити качани, то страва не вийде, передають Патріоти України.
Які ж помилки можна припустити при варінні кукурудзи, і як їх уникнути, пише belnovosti. Дотримуючись цих порад у вас вийде приготувати смачну кукурудзу.
Перше, що варто відзначити, так це кількість кукурудзи, яка варитиметься. Якщо ви готуєте кілька штук, щоб відразу все з’їсти, то їх потрібно почистити від листя, проте якщо ви готуєте із запасом, то знімати варто тільки верхнє листя. Нижні залишають просто обмивши в проточній воді.
Після кукурудзу потрібно покласти в каструлю і залити водою так, щоб качани в ній вільно плавали. А коли вода закипить, можна додати трохи цукру. Солити не потрібно, адже в такому разі зерна стануть твердими та сухими.
Молода або молочна кукурудза вариться до закипання води. Однак якщо ви хочете, щоб вона була ще м’якшою, то варто, щоб вона покипіла ще хвилин 10. Після приготування готову кукурудзу нудно обов’язково дістати з води, щоб вона не зморщилася. Щоб сир не псувався і довше залишався смачним та свіжим, багато господинь застосовують цікаві лайфхаки.
Солити качани можна тільки після того, як вони опинилися на тарілці.
Продукт №1 для зниження холестерину — вівсянка (овес), передають Патріоти України. . Так, саме звичайна вівсяна каша — це один із найефективніших природних засобів проти "поганого" холестерину (ЛПНЩ).
Ароматні, соковиті, насиченого смаку — домашні помідори не мають собі рівних. Однак кожен, хто хоч раз пробував їх вирощувати, знає, що це вибагливі рослини. Найпоширеніша помилка, яка призводить до їхніх хвороб та низької врожайності, — це неправильни...