Чим обробити взуття, щоб прибрати неприємний запах - допоможуть три копійчані засоби

Взуття - незамінний елемент нашого гардеробу, який виконує безліч різних функцій, тому потрібно стежити за тим, щоб він був і комфортним, і охайним, передають Патріоти України.

Однак частою проблемою в літній сезон є неприємний запах із взуття, тому що ноги потіють, волога всередині затримується і починають розмножуватися бактерії.

Але з цим можна й треба боротися. Експерти у матеріалі "24 канали" розповіли, як прибрати неприємний запах із взуття за допомогою копійчаних, але ефективних засобів.

Як прибрати неприємний запах з взуття

Сіль/сода

Візьміть внутрішню частину кросівок чи іншого взуття та посипте її сіллю чи содою. Залишіть так на пару годин, а потім струсіть залишки. Ці засоби добре справляються зі шкідливими бактеріями й швидко поглинають неприємний запах.

Оцет

Візьміть серветку або ганчірку, змочіть її в укусі, розведеному з водою і протріть взуття. Цей засіб також швидко знищує бактерії, не дозволяючи їм розмножуватися та нейтралізує запах. Щоб оцет випарувався, потрібно залишити взуття на свіжому повітрі на кілька годин.

Активоване вугілля

Проблему неприємного запаху з взуття допоможе вирішити активоване вугілля. Візьміть кілька пігулок і залиште всередині взуття, помістивши їх у пакет чи тканину. Залишіть так на кілька годин і запах зникне.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...