
Курячі сердечка - дешевий, але корисний субпродукт. Багато господинь тушкують їх або роблять шашлички. Сьогодні ми розповімо про більш вишуканий рецепт, передають Патріоти України.
Люди, які не знають, з чого вони зроблені, думають, з телятини. Тому що вони м'які і дуже соковиті. Одна проблема - з'їдаються за кілька хвилин.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Насамперед придбайте свіжі сердечка у перевіреного продавця. Вони повинні бути рожевого кольору, варто насторожитися, якщо від потрухів виходить неприємний «аромат».
Свіжі курячі сердечка залийте холодною водою і поставте в холодильник на 1, 5 години. Ця процедура потрібна для того, щоб прибрати зайву кров. Вимийте в прохолодній воді. Кожне серце необхідно надрізати, але не до кінця.
Щоб не возитися з відбиванням кожного шматочка окремо, складіть сердечка в поліетиленовий пакет в один шар або покладіть на дошку, накриту плівкою. Відбивати потрібно відразу великими порціями.
Змішайте готові сердечка з сіллю, часником і спеціями за смаком. Хтось любить сушену зелень, а хтось каррі і чорний перець.
Яйця збийте з невеликою кількістю холодної води і посоліть. Кожну відбивну вмочуйте в борошно, потім в яйце. Обсмажте на соняшниковій олії не більше 1 хвилини з кожного боку. Якщо смажити довго, відбивні будуть жорсткими. Приємного апетиту!
За повір'ям, цього дня особливо небезпечно порушувати обіцянку, яку ви дали іншій людині. Православна церква України 30 жовтня за новим стилем вшановує пам'ять і єпископа Зиновія Егейського і його сестри Зиновії, священномученика Маркіяна Сіркузького, ...
Вiдомо, що правильно збалансований сніданок може стати ключем до запобігання раннього старіння мозку. Взагалі правильний вибір продуктів впливає на самопочуття та емоційний стан людини, дозволяє відчувати себе молодшими, передають Патріоти України. Щоб...