Курячі сердечка - дешевий, але корисний субпродукт. Багато господинь тушкують їх або роблять шашлички. Сьогодні ми розповімо про більш вишуканий рецепт, передають Патріоти України.
Люди, які не знають, з чого вони зроблені, думають, з телятини. Тому що вони м'які і дуже соковиті. Одна проблема - з'їдаються за кілька хвилин.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Насамперед придбайте свіжі сердечка у перевіреного продавця. Вони повинні бути рожевого кольору, варто насторожитися, якщо від потрухів виходить неприємний «аромат».
Свіжі курячі сердечка залийте холодною водою і поставте в холодильник на 1, 5 години. Ця процедура потрібна для того, щоб прибрати зайву кров. Вимийте в прохолодній воді. Кожне серце необхідно надрізати, але не до кінця.
Щоб не возитися з відбиванням кожного шматочка окремо, складіть сердечка в поліетиленовий пакет в один шар або покладіть на дошку, накриту плівкою. Відбивати потрібно відразу великими порціями.
Змішайте готові сердечка з сіллю, часником і спеціями за смаком. Хтось любить сушену зелень, а хтось каррі і чорний перець.
Яйця збийте з невеликою кількістю холодної води і посоліть. Кожну відбивну вмочуйте в борошно, потім в яйце. Обсмажте на соняшниковій олії не більше 1 хвилини з кожного боку. Якщо смажити довго, відбивні будуть жорсткими. Приємного апетиту!
Покращити стан кишківника можна дуже легко, якщо відмовитись від поширеної вечірньої звички. Мова йде про пізню вечерю, яка завдає чималого дискомфорту організму, передають Патріоти України з посиланням на The Mirror. Епідеміолог Тім Спектор закликав ...
Зазвичай буває, що нижня частина випічки підгоряє, а верх не прогрівається належним чином, залишаючись блідим і негарним, що знижує апетитний вигляд страви, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Фахівці поділилися двома простими, але ефективн...