До блиску і без розводів: Як відмити двері від жовтизни та жирних плям

Дерев'яні, пластикові і навіть двері зі скляними вставками з часом втрачають свій товарний вигляд через плями і відбитки. Відмити білі двері від жовтизни - одне з найскладніших завдань, але під силу кожному, передають Патріоти України.

Підготовка

Для початку ви повинні підібрати правильні миючі засоби. Вони повинні бути нейтральними, щоб не пошкодити матеріал. Зазвичай, вставки з металу миють мильним розчином. Також необхідно подбати про дезінфекцію ручок.

Чим краще мити міжкімнатні двері?

Головне правило для дерев'яних дверей - їх не можна протирати мокрою ганчіркою, тому перед мийкою її потрібно віджати. Для видалення плям на двері застосовується:

  • для дверного полотна використовується рідина для миття посуду;
  • жирові плями усуваються, якщо протерти їх зрізом картоплі;
  • сумішшю глини і оцту в однаковій пропорції покривають плями, витримують 30 хвилин і змивають водою;
  • для додання блиску глянцевому склу в воду додають яблучний оцет;
  • спочатку миється скло, а потім вже двері;
  • гладкі скла миються м'якою серветкою, рельєфні - щіткою, а для матових стекол в воду додається крохмаль.

Як відмити скляні вставки на дверях без розводів

Ідеальним засіб для цього є вода з нашатирним спиртом. Після обробки скло насухо протирається. Ще один старий, але досить дієвий спосіб - пом'ята газета. Вона прекрасно вбирає вологу і не залишає розводів.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...