Дуже смачно! Як приготувати картопляні млинці з начинкою (рецепт)

Під час Масляної хочеться радувати родину незвичними млинцями і начинками. Якщо ви вже пробували робити налисники з солодкою начинкою, рекомендуємо звернути увагу на картопляні млинці, передають Патріоти України.

Інгредієнти для млинців: картопля (400 г), борошно (150 г), молоко (350 мл), яйця (3 шт.), часник (1 зубчик), зелень (пучок), сіль, чорний перець, олія рослинна (3-4 ст. л.).

Інгредієнти для начинки: яйця (4 шт.), лосось слабосолений (100 г), сметана (1 ст. л.), зелень, сіль, перець.

Приготування:

Для тіста на млинці беремо яйця, збиваємо їх з сіллю, додаємо молоко, рослинну олію, перець і борошно. Все ретельно перемішуємо.

Всю зелень миєму під проточною водою, викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Потім дрібно нарізаємо і ділимо на дві частини - одну в тісто, а другу залишаємо для начинки.

Часник чистимо, пропускаємо через прес.

Картоплю миємо, чистимо, тремо на терці, зливаємо з неї зайву рідину.

Додаємо до тіста зелень, часник і натерту картоплю.

Розігріваємо сковороду з олією, виливаємо один ополоник тіста і смажимо млинець з двох сторін. Потім робимо ту ж процедуру, поки не закінчиться тісто.

Для начинки необхідно зварити 4 яйця вкруту. Потім чистимо їх і дрібно нарізаємо.

Слабосолений лосось нарізаємо кубиком.

Змішуємо яйця, лосось, зелень, сметану, солимо, перчимо.

Накладаємо начинку на готові млинці та загортаємо їх.

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...