Дуже смачно! Як приготувати картопляні млинці з начинкою (рецепт)

Під час Масляної хочеться радувати родину незвичними млинцями і начинками. Якщо ви вже пробували робити налисники з солодкою начинкою, рекомендуємо звернути увагу на картопляні млинці, передають Патріоти України.

Інгредієнти для млинців: картопля (400 г), борошно (150 г), молоко (350 мл), яйця (3 шт.), часник (1 зубчик), зелень (пучок), сіль, чорний перець, олія рослинна (3-4 ст. л.).

Інгредієнти для начинки: яйця (4 шт.), лосось слабосолений (100 г), сметана (1 ст. л.), зелень, сіль, перець.

Приготування:

Для тіста на млинці беремо яйця, збиваємо їх з сіллю, додаємо молоко, рослинну олію, перець і борошно. Все ретельно перемішуємо.

Всю зелень миєму під проточною водою, викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Потім дрібно нарізаємо і ділимо на дві частини - одну в тісто, а другу залишаємо для начинки.

Часник чистимо, пропускаємо через прес.

Картоплю миємо, чистимо, тремо на терці, зливаємо з неї зайву рідину.

Додаємо до тіста зелень, часник і натерту картоплю.

Розігріваємо сковороду з олією, виливаємо один ополоник тіста і смажимо млинець з двох сторін. Потім робимо ту ж процедуру, поки не закінчиться тісто.

Для начинки необхідно зварити 4 яйця вкруту. Потім чистимо їх і дрібно нарізаємо.

Слабосолений лосось нарізаємо кубиком.

Змішуємо яйця, лосось, зелень, сметану, солимо, перчимо.

Накладаємо начинку на готові млинці та загортаємо їх.

Є секрет! Як зберігати банани, щоб вони не темніли

субота, 14 червень 2025, 18:35

Ділимося корисними лайфхаками, які допоможуть довше зберегти банани свіжими та смачними, передають Патріоти України. Багатьом знайома проблема бананів, коли вони швидко чорніють і стають м’якими (навіть якщо ви купили їх зеленими). Щоб улюблений фрукт...

Ви могли це не знати! Названо помилку, через яку кава виходить несмачною

субота, 14 червень 2025, 13:05

Багато хто варить каву щодня – швидко, за звичкою. Але навіть у такій простій справі є нюанси, які впливають на смак напою. Іноді кава виходить надто гіркою або зовсім без аромату. Причина може бути зовсім неочевидною. Саме на неї найчастіше ніхто не з...