Під час Масляної хочеться радувати родину незвичними млинцями і начинками. Якщо ви вже пробували робити налисники з солодкою начинкою, рекомендуємо звернути увагу на картопляні млинці, передають Патріоти України.
Інгредієнти для млинців: картопля (400 г), борошно (150 г), молоко (350 мл), яйця (3 шт.), часник (1 зубчик), зелень (пучок), сіль, чорний перець, олія рослинна (3-4 ст. л.).
Інгредієнти для начинки: яйця (4 шт.), лосось слабосолений (100 г), сметана (1 ст. л.), зелень, сіль, перець.
Приготування:
Для тіста на млинці беремо яйця, збиваємо їх з сіллю, додаємо молоко, рослинну олію, перець і борошно. Все ретельно перемішуємо.
Всю зелень миєму під проточною водою, викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Потім дрібно нарізаємо і ділимо на дві частини - одну в тісто, а другу залишаємо для начинки.
Часник чистимо, пропускаємо через прес.
Картоплю миємо, чистимо, тремо на терці, зливаємо з неї зайву рідину.
Додаємо до тіста зелень, часник і натерту картоплю.
Розігріваємо сковороду з олією, виливаємо один ополоник тіста і смажимо млинець з двох сторін. Потім робимо ту ж процедуру, поки не закінчиться тісто.
Для начинки необхідно зварити 4 яйця вкруту. Потім чистимо їх і дрібно нарізаємо.
Слабосолений лосось нарізаємо кубиком.
Змішуємо яйця, лосось, зелень, сметану, солимо, перчимо.
Накладаємо начинку на готові млинці та загортаємо їх.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...