Смачний, а головне низькокалорійний рецепт домашньої окрошки сподобається кожному, передають Патріоти України. Гайда готувати разом!
1. Ретельно миймо курячу грудку, відварюємо її до готовності в підсоленій воді зі спеціями за смаком (лавровий лист, перець).
2. Яйця відварюємо у підсоленій воді 7-8 хвилин до готовності. Також, відваріть картоплю, охолодіть та наріжте шматочками.
3. Дрібно наріжте редиску, огірок, зелень та викладіть у глибоку салатницю.
4. Охолодіть курячу грудку, наріжте дрібними шматочками та додайте в салатницю.
5. Почистіть відварені яйця від шкарлупи, наріжте дрібними шматочками та додайте до решти інгредієнтів.
6. Посоліть та поперчіть окрошку за смаком, перемішайте та залийте кефіром. За бажанням можна додати газованої води та оцту.
7. Перед подачею окрошки на стіл посипте її кропом. Смачного!
Смартфон ми підзаряджаємо щодня, і саме ці звички визначають, скільки проживе батарея. Дотримання кількох простих правил допоможе уникнути передчасної зношеності та відкласти дорогу заміну акумулятора. Про це пише iTechua, передають Патріоти України. Щ...
Вчені з Медичного коледжу штату Пенсильванія показали: для когнітивної молодості мозку зовсім не потрібні складні вправи чи високотехнологічні методи - достатньо звичайного руху, передають Патріоти України. 204 дорослі віком 40–65 років протягом 9 днів...