Так, нерозумно заперечувати, що для приготування смачних біляшів потрібні час і терпіння - це не швидкі котлети, які можна приготувати за 20 хвилин, передають Патріоти України.
Проте витрачений час окупиться сповна неймовірно апетитним та ситним блюдом. Сьогодні згадуємо простий рецепт, як приготувати вдома класичні біляші на сковороді та не зробити їх надто жирними.
Спершу зберіть всі необхідні інгредієнти: свинячий фарш (300 г), борошно (3 склянки), яйце (1 шт), масло рослинне (3 ст. ложки), дріжджі сухі (1 ст. ложка), цукор (1 ст. ложка) , цибулю (2 шт), сіль і перець (за смаком).
Як приготувати біляші на сковорідці
Перш за все, замісіть тісто. Для цього змішайте в мисці яйце, цукор, сіль, додайте тепле молоко, розведені дріжджі та рослинне масло. Додайте борошно та ретельно все перемішайте.
Дайте тісту піднятися в темному й теплому місці, а тим часом займіться фаршем. Пропустіть його через м'ясорубку, посоліть, поперчіть та додайте подрібнену цибулю.
Обімніть тісто, присипте його борошном та добре вимісіть. Тісто не повинно прилипати до рук. Розділіть його на частини та розкатайте кожну на кружечки.
Викладіть в середину фарш та зліпіть біляші. Зверху залиште невелику дірочку. Налийте в глибоку сковороду масло і почніть смажити дірочками вниз. Смажте 5-7 хвилин, міняючи час від часу сторони. Перед подачею готовим біляші варто добре охолонути. При бажанні їх можна прикрасити гілочкою зелені або тертим сиром.
Коли креми та маски вже не дають бажаного ефекту, варто шукати підтримку не лише зовні, а й в харчуванні. Одним із найпотужніших овочів для уповільнення старіння зсередини вчені називають броколі, передають Патріоти України. У броколі міститься сульфор...
Намерзання льоду у холодильнику чи морозильній камері - не тільки неприємність, а й додаткові витрати електроенергії та ризик поломки техніки. Але є простий спосіб запобігти цій проблемі ще до її появи, передають Патріоти України. Автор популярного You...