Заради гострого розуму і здоров'я мозку багато хто вдається до розвивальних ігор для мозку або дієтичного харчування. Але, на думку неврологів, ваш набір спецій може стати ключем до когнітивної життєздатності, особливо в поєднанні з ранковою кавою, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Експерти, які спеціалізуються на здоров'ї мозку, виступають за додавання кориці, куркуми, імбиру, мускатного горіха і чорного перцю у ваш щоденний напій.
Ось чому:
Додавання цих спецій до кави не тільки покращує смак, а й потенційно підвищує когнітивні функції та довгострокове здоров'я мозку. Тож наступного разу, коли ви будете заварювати ранкову чашку, додайте в неї спеції, щоб отримати заряд бадьорості для мозку.
Додавати лимон у каву може здаватися незвичним, але ця проста комбінація має помітний ефект на травлення, передають Патріоти України. Кофеїн і лимонна кислота стимулюють роботу кишечника, допомагаючи природньому перетравленню їжі. Все більше людей почи...
Більшість із нас тягнеться до чашки кави відразу після пробудження. Але чи дійсно це найкраща ідея, передають Патріоти України. Чи допомагає кава засвоювати сніданок, чи навпаки — викликає печію та дискомфорт у шлунку? Дослідження показують, що вживан...