Заради гострого розуму і здоров'я мозку багато хто вдається до розвивальних ігор для мозку або дієтичного харчування. Але, на думку неврологів, ваш набір спецій може стати ключем до когнітивної життєздатності, особливо в поєднанні з ранковою кавою, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Експерти, які спеціалізуються на здоров'ї мозку, виступають за додавання кориці, куркуми, імбиру, мускатного горіха і чорного перцю у ваш щоденний напій.
Ось чому:
Додавання цих спецій до кави не тільки покращує смак, а й потенційно підвищує когнітивні функції та довгострокове здоров'я мозку. Тож наступного разу, коли ви будете заварювати ранкову чашку, додайте в неї спеції, щоб отримати заряд бадьорості для мозку.
Досвідчені автомобілісти, які раніше розповіли, чи варто їздити на перекачаних шинах, порадили дуже корисну звичку: щоразу з’їдати дольку лимона перед тим, як сісти за кермо, пише Arguments.kyiv.ua, передають Патріоти України. Особливо це актуально пер...
Багато з нас не уявляють ранку без чашки кави, адже кофеїн — це перевірений спосіб прокинутися та зібратися з думками. Але чи знали ви, що зелений чай — це також джерело кофеїну, але м’якого, з делікатною дією та користю для здоров’я, передають Патріот...