Ефект вразить! При кожному поливі кімнатних рослин додавайте у воду один інгредієнт: У чому криється хитрість

Кімнатні рослини здатні створити затишок у будь-якому приміщенні. Але при цьому важливо, щоб вони не були сухими, а тішили око щільним зеленим листям і красивим цвітінням. Але буває так, що навіть за грамотного догляду вони все одно чахнуть, передають Патріоти України.

Подробиці

Найчастіше проблема може полягати у твердій воді. У цьому випадку на поверхні ґрунту з’являється білий наліт. Тому для поливу важливо брати не тільки ту воду, яка встигла відстоятись, але також пом’якшувати її за допомогою одного дешевого та доступного компонента.

Йдеться про лимонну кислоту. Готується засіб просто. Для цього до 5-літрової пляшки з відстояною водою треба додати чверть чайної ложки кислоти і перемішати. Відразу можна переходити до підживлення.

Застосовувати такий розчин можна при кожному поливі. Що вам дасть полив такою водою? Насамперед зникне наліт, який псує весь зовнішній вигляд вазонів із квітами. Також рослини почнуть краще засвоювати поживні речовини з води та ґрунту. Але це не всі плюси. Справа в тому, що завдяки такому поливу знижується ризик виникнення різних хвороб.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...