Котлетний фарш завжди можна покращити. Це можна зробити зо допомогою деяких компонентів, які знайдуться на будь-якій кухні. Про це розповідає Ukr.Media, передають Патріоти України.
Особливо добре додавати домашні панірувальні сухарики, але і магазинний варіант теж може виявитися непоганим. Панірувальні сухарі можуть бути відмінною заміною хліба. Продукт надає котлетам соковитості та пишності.
Багато кулінарів остерігаються додавати зелень до котлетного фаршу. Однак цей доступний компонент зробить страву набагато яскравішою та ароматнішою. Чудово підійде кінза, кріп та петрушка.
Такий інгредієнт комусь може здатися диким. Це через упередження, що солоні огірки вкрай рідко використовуються в кулінарії як додатковий компонент. Але так котлети стануть набагато якіснішими та матимуть насичений смак. Подрібнений на тертці солоний огірок зробить котлети особливо соковитими.
Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...
Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...