Котлетний фарш завжди можна покращити. Це можна зробити зо допомогою деяких компонентів, які знайдуться на будь-якій кухні. Про це розповідає Ukr.Media, передають Патріоти України.
Особливо добре додавати домашні панірувальні сухарики, але і магазинний варіант теж може виявитися непоганим. Панірувальні сухарі можуть бути відмінною заміною хліба. Продукт надає котлетам соковитості та пишності.
Багато кулінарів остерігаються додавати зелень до котлетного фаршу. Однак цей доступний компонент зробить страву набагато яскравішою та ароматнішою. Чудово підійде кінза, кріп та петрушка.
Такий інгредієнт комусь може здатися диким. Це через упередження, що солоні огірки вкрай рідко використовуються в кулінарії як додатковий компонент. Але так котлети стануть набагато якіснішими та матимуть насичений смак. Подрібнений на тертці солоний огірок зробить котлети особливо соковитими.
Зазвичай буває, що нижня частина випічки підгоряє, а верх не прогрівається належним чином, залишаючись блідим і негарним, що знижує апетитний вигляд страви, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Фахівці поділилися двома простими, але ефективн...
Харчова сода, знайома кожному на кухні, виявляється не лише незамінним помічником у випічці та побуті. Цей простий і доступний засіб може стати справжнім порятунком для ваших огірків на грядці, допомагаючи отримати рясний і здоровий урожай, передають П...