Будь-який салат може стати прикрасою столу та гордістю господині, якщо трохи покращити його смак. А щоб цього досягти, ми розповідаємо про кілька невеликих хитрощів, передають Патріоти України.
Зазвичай спеції додають до салату відразу ж і тільки потім заправляють його олією. Але розкрити і посилити смак спецій можна, вчинивши так: необхідно нагріти олію на сковороді і всипати в неї спеції, вибрані для салату. Важливо не смажити, а просто перемішати їх у гарячій олії. Далі салат заправляється ароматною гарячою заправкою та перемішується.
Як би це дивно не звучало, але покращити смак салатів з буряком, наприклад, вінегрету, можна, додавши до нього столову ложку молока з розчиненим у ньому цукром. Так само додати підсолоджене молоко можна в салати з тертим вареним або сирим буряком і навіть в оселедець під шубою.
Якщо салату кислинка не потрібна, але хочеться надати йому легкий аромат лимона, то в миску з інгредієнтами можна покласти лимонну шкірку. Вона збагатить своїм запахом усі компоненти страви. Перед подачею скоринку потрібно прибрати.
Запах часнику пробуджує апетит і робить страву привабливішою. Ось тільки свіжий часник далеко не завжди доречний у салаті. Тому якщо потрібно лише надати часниковий аромат, то миску з салатом можна помістити скоринку чорного хліба, натерту свіжим часником. Так само, як і з лимоном, часник віддасть свій аромат овочам. Таож можна додати часниковий порошок, він надасть легенький не виражений аромат часнику.
Дарувати подарунки - гарна традиція, але не всі презенти несуть позитивну енергетику. З давніх-давен люди вірили, що деякі речі можуть притягувати сварки, хвороби, розлуку чи навіть смерть. Езотерики попереджають: обережно обирайте, що даруєте - і що п...
11 жовтня за новим церковним календарем (24 жовтня за старим) - день пам'яті апостола від 70-ти Филипа, а також Феофана Сповідника, єпископа Нікейського. За старим календарним стилем - день пам'яті преподобного Харитона Сповідника і на Собор препод...