
Будь-який салат може стати прикрасою столу та гордістю господині, якщо трохи покращити його смак. А щоб цього досягти, ми розповідаємо про кілька невеликих хитрощів, передають Патріоти України.
Зазвичай спеції додають до салату відразу ж і тільки потім заправляють його олією. Але розкрити і посилити смак спецій можна, вчинивши так: необхідно нагріти олію на сковороді і всипати в неї спеції, вибрані для салату. Важливо не смажити, а просто перемішати їх у гарячій олії. Далі салат заправляється ароматною гарячою заправкою та перемішується.
Як би це дивно не звучало, але покращити смак салатів з буряком, наприклад, вінегрету, можна, додавши до нього столову ложку молока з розчиненим у ньому цукром. Так само додати підсолоджене молоко можна в салати з тертим вареним або сирим буряком і навіть в оселедець під шубою.
Якщо салату кислинка не потрібна, але хочеться надати йому легкий аромат лимона, то в миску з інгредієнтами можна покласти лимонну шкірку. Вона збагатить своїм запахом усі компоненти страви. Перед подачею скоринку потрібно прибрати.
Запах часнику пробуджує апетит і робить страву привабливішою. Ось тільки свіжий часник далеко не завжди доречний у салаті. Тому якщо потрібно лише надати часниковий аромат, то миску з салатом можна помістити скоринку чорного хліба, натерту свіжим часником. Так само, як і з лимоном, часник віддасть свій аромат овочам. Таож можна додати часниковий порошок, він надасть легенький не виражений аромат часнику.
Для багатьох святковий сезон - це час генерального прибирання. Особливої уваги потребують килими, адже саме вони найшвидше накопичують бруд, пил і запахи, які ми приносимо з вулиці на взутті. Проте не завжди потрібне повноцінне прання - інколи достатнь...
Ялинка є головним елементом різдвяного декору й одразу змінює сприйняття простору в домі. Через свої розміри, освітлення та кількість прикрас вона впливає на комфорт і безпеку. Невдале розміщення ялинки може створювати відчуття тісноти, безладу або пос...