Ефективна не тільки сода: Найпростіший спосіб, як видалити наліт із унітаза

Прибирання туалетів - це дуже виснажливий процес, і ще більш "болісний", коли від унітаза виходять неприємні запахи на додаток до всього, вони ще й покриті шарами вапняного нальоту, накипу та інших забруднень, передають Патріоти України.

Одним із найефективніших натуральних засобів для очищення туалетів є харчова сода, проте впоратися можна і без її допомоги, пише santeplus. Існують і інші екологічні варіанти очищення ванної кімнати — наприклад, це можна зробити за допомогою лимона.

Як відмити унітаз від накипу без соди

Для цього вам знадобляться такі інгредієнти:

  • Сік лимона
  • ¼ склянки яблучного оцту

Що робити:

Змішайте яблучний сік із лимонним соком у мисці. Після вилийте всю суміш в унітаз, щоб засіб покрив всю поверхню. Потріть стіни та приховані області щіткою і залиште розчин "попрацювати" на 15-20 хвилин, перш ніж змити все чистою водою.

Проста процедура, але вона ефективно видаляє накип та інші забруднення у туалеті.

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Секрети збалансованого харчування собак: корисні рекомендації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:39

Збалансоване харчування – це запорука здоров'я та довголіття вашого собаки. Воно повинно забезпечувати тварину всіма необхідними нутрієнтами в правильних пропорціях, що забезпечує: . Незбалансоване ж харчування може призвести до: . 1. Вибирайте якісн...