Курка - це простий та смачний спосіб ввести в регулярний раціон білок тваринного походження, передають Патріоти України
Однак процес приготування може бути ускладнений тим фактом, що м’ясо треба розморожувати перед смаженням або запіканням. У господинь доволі суперечливі думки щодо того, чи варто розморожувати її перед варінням.
Наприклад, перед тим, як кинути куряче м’ясо у бульйон, не кожен кулінар захоче витрачати час на розморожування. Цього можна й не робити, якщо курка раніше була правильно підготовлена.
Що таке підготовка?
Перед заморожуванням продукт очищають від пір’я, шкіри, виймають кістки. Після цього слід розділити курку на шматочки та розкласти у пакети чи контейнери у морозильній камері.
Такий своєрідний напівфабрикат можна сміливо варити без попереднього розморожування.
Як варити заморожену курку?
Таке м’ясо вимагатиме більше часу під час приготування.
Варто пам’ятати, що продукт, який тільки дістали з морозильника охолоджує воду і довше не дає їй закипіти.
Готовність курки слід перевірити виделкою. Сирий продукт буде важче проколюватись. З проколу виділятиметься сік, який одразу дасть піну.
При цьому важливо пам’ятати, що перед смаженням або тушкуванням курку обов’язково слід розморозити. Інакше зайва рідина, яка виділятиметься в процесі приготування, тільки зіпсує смак страви.
Білі шкарпетки знову сяють після одного прання - і все завдяки одному простому інгредієнту, який точно є у вас вдома. Експерти пояснили, чому саме він краще за хімію, не шкодить тканині й легко справляється з плямами поту та жовтизною, передають Патріо...
Шлюб - це складна подорож із злетами і падіннями, які неможливо передбачити. Часто ми шкодуємо, що не знали певних істин раніше. Ось п’ять важливих уроків, які варто засвоїти ще до шлюбу, щоб уникнути розчарувань і зберегти стосунки, передають Патріоти...