Фахівці розставили крапки над "і": Чи можна варити заморожену курку чи спершу треба розморожувати

Курка - це простий та смачний спосіб ввести в регулярний раціон білок тваринного походження, передають Патріоти України

Однак процес приготування може бути ускладнений тим фактом, що м’ясо треба розморожувати перед смаженням або запіканням. У господинь доволі суперечливі думки щодо того, чи варто розморожувати її перед варінням.

Подробиці

Наприклад, перед тим, як кинути куряче м’ясо у бульйон, не кожен кулінар захоче витрачати час на розморожування. Цього можна й не робити, якщо курка раніше була правильно підготовлена.

Що таке підготовка?

Перед заморожуванням продукт очищають від пір’я, шкіри, виймають кістки. Після цього слід розділити курку на шматочки та розкласти у пакети чи контейнери у морозильній камері.

Такий своєрідний напівфабрикат можна сміливо варити без попереднього розморожування.

Як варити заморожену курку?

Таке м’ясо вимагатиме більше часу під час приготування.

Варто пам’ятати, що продукт, який тільки дістали з морозильника охолоджує воду і довше не дає їй закипіти.

Готовність курки слід перевірити виделкою. Сирий продукт буде важче проколюватись. З проколу виділятиметься сік, який одразу дасть піну.

При цьому важливо пам’ятати, що перед смаженням або тушкуванням курку обов’язково слід розморозити. Інакше зайва рідина, яка виділятиметься в процесі приготування, тільки зіпсує смак страви.

Секрет господинь! Що обов’язково треба додати у фарш для пельменів, біляшів і чебуреків

вівторок, 20 серпень 2024, 8:07

Соковитий фарш у багатьох стравах відіграє найважливішу роль, зокрема пельмені, біляші чи чебуреки можуть бути несмачними, якщо у тісто засунути невміло зроблений фарш, передають Патріоти України. Фарш для соковитих виробів треба робити не з пісного м’...

А ви це знали? Чи можна варити картоплю та моркву разом

вівторок, 20 серпень 2024, 7:12

Для багатьох овочевих салатів, наприклад, для популярного і улюбленого багатьма олів’є, потрібна картопля та морква. При цьому додавати їх слід саме у вареному вигляді, передають Патріоти України. Господині, які прагнуть заощадити час, воліють одночасн...