Фотографії у соціальних мережах, за якими можна судити про низьку самооцінку

Соціальні мережі - це вже щось більше, ніж просто спосіб спілкування. За вашими фото в соціальних мережах можна легко визначити, наскільки низька або висока ваша самооцінка. Настав час дізнатися, які з них вказують на невпевненість у собі, передають Патріоти України.

Селфі

Одне селфі — це не погано. Якщо серед численних фотографій десь загубиться 3-4 подібних знімка, це теж нічого. Але якщо ваші соціальні мережі містять здебільшого одні лише селфі, це погано. Згідно з дослідженнями, велика кількість фотографій з самими собою, та ще й з фільтрами, говорить про те, що ви чекаєте схвалення від оточуючих. Якщо ж на селфі відразу багато людей, в такому вигляді цей тип фотографій не несе в собі нічого поганого.

Фото з другою половинкою

Занадто велика частка фотографій з коханою людиною також може свідчити про низьку самооцінку. Можливо, вам хочеться показати всім оточуючим, що вас люблять, що ви щасливі. Є ймовірність того, що ви дуже сильно сумніваєтеся в почуттях партнера, тому постійно постите спільні фото і сторіз.

Фотографії з тренувань

Це окремий тип невпевнених у собі людей. Якщо ви занадто часто фотографуєтеся в спортзалі, це точно говорить про те, що ви не впевнені в собі і шукаєте схвалення «глядачів». Прийшов час зізнатися собі в тому, що вам дуже хочеться прочитати коментарі типу «Ти така розумниця», «У тебе чудова фігура» і так далі.

Фото з подарунками, розкішними речами, в незвичайних місцях

Не важливо, заробили ви на все це самі або ж вам подарували щось. Якщо ви хвалитеся чимось на фото, це точно ніяк не корелює з вашою сильною самооцінкою. Навпаки, це вказує на те, що у вас з нею великі проблеми.

Фото, де не видно всього обличчя або його частини

Є люди, які люблять фотографувати рівно половину обличчя, або закривати його руками. Хтось і зовсім фотографується тільки зі спини. Згідно з дослідженнями, так чинять тільки в основному ті, хто дуже сором'язливий і не може розкріпачитися. Це можна назвати ознакою наявності соціофобії, різних комплексів, пов'язаних із зовнішністю.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...