Городникам на замітку! Найнесподіваніші добрива, які легко знайти на кухні

З наближенням весни у садівників з'являється багато клопоту через підготовку до дачного сезону, а добрива є однією з найважливіших складових для успішного врожаю, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Використанням як підгодівлі для розсади різних харчових відходів на кшталт лушпиння від цибулі, лушпиння картоплі або яєчної шкаралупи вже нікого не здивуєш.

Однак практично на будь-якій кухні є ще два продукти, які можна використовувати як добрива. Наприклад, желатин чудово підійде для кімнатних і садових рослин.

Досить один пакетик розмішати в чашці гарячої води, потім розбавити трьома склянками холодної й поливати ґрунт раз на місяць. Ще один неочевидний продукт, який можна застосовувати на городі — це яблучний оцет. Всього лише одна столова ложка на 3-4 літри води захистить вашу розсаду від багатьох недуг.

Що робити, щоб деруни не розвалювалися

четвер, 13 червень 2024, 18:13

Якщо ви також любите деруни, тоді вміння їх готувати дуже потрібне. На перший погляд, все надзвичайно просто та зрозуміло. Треба потерти картоплю, додати кілька інгредієнтів та швидко посмажити деруни. А що ж робити, якщо вони вирішили розвалюватися, п...

Навіщо заливати печінку окропом на 2 хвилини: Ось якою вийде страва

четвер, 13 червень 2024, 17:12

Якщо продукт деякий час полежить у молоці, то він втратить гіркоту і набуде ніжності. Однак досвідчені господині ще заливають печінку окропом. Такий спосіб замочування має кілька переваг перед “молочним”. По-перше, він забирає менше часу. По-друге, стр...