Городникам на замітку! Після такої підгодівлі помідори ростимуть, "як на дріжджах!

Щоб помідори росли, "як на дріжджах", їх треба підгодувати сумішшю, у складі якої й будуть дріжджі. Нічого складного немає. Всього декілька натуральних інгредієнтів - і гарний урожай вам забезпечено, передають Патріоти України.

Подробиці

У трилітровій банці змішайте пакет сухих дріжджів з 2 столовими ложками цукру й залийте водою. Нехай стоїть до утворення рясної піни. Після цього візьміть відро на 10 літрів покладіть 500 г хлібних сухарів і 1 кг сухого картопляного лушпиння. Налийте у відро води на половину.

Розчин з банки вилийте у це відро. Накрийте і поставте у темне місце на 7 днів. Після цього розведіть суміш водою у співвідношенні 1:10 й поливайте помідори. Таке натуральне добриво підійде й для інших овочів.

Це дуже смачно! Як приготувати котлети, які стануть хітом на святковому столі

понеділок, 29 квітень 2024, 7:12

Ці котлети - цікава страва, що поєднує ознаки відразу кількох страв, передають Патріоти України. “Оболонка” є картопляною. За рахунок цього поверхня страви трохи нагадує деруни. Начинка котлет складається з грибів та сиру. У результаті виходить щось с...

Народні прикмети на 29 квітня: Побажайте сьогодні щось хороше близькій людині та уникайте конфліктів у родині

понеділок, 29 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 29 квітня за новим стилем вшановує пам'ять дев'яти Кизицьких мучеників і мученика Іоанна Валаха. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мучениць-сестер Агапію, Хіонію та Ірину. Селяни присвячували це свято роботі на діл...