Смажена печінка - це страва, яка може бути як вишуканою, так і розчаруванням. Кулінари намагаються зробити її м'якою, ніжною, що тане в роті. На жаль, часто після сковороди печінка стає жорсткою і сухою, псуючи весь смак. Якщо це сталося, все ще можна виправити. Як саме, розповіли на ProstoWay, передають Патріоти України.
Є один простий секрет, який допоможе виправити цю ситуацію. Секретом м'якої печінки є звичайнісінька сметана. Складіть готову печінку у чисту сковороду та залийте її сметаною. Ретельно перемішайте та увімкніть вогонь. Протушкуйте печінку на повільному вогні протягом 10-15 хвилин.
Старайтесь не пересмажувати печінку. Також гарним правилом буде замочувати шматочки перед смаженням в молоці на 30-40 хвилин — так з неї вийде можлива гіркота і шматочки вийдуть ніжними.
Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...
Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...