Смажена печінка - це страва, яка може бути як вишуканою, так і розчаруванням. Кулінари намагаються зробити її м'якою, ніжною, що тане в роті. На жаль, часто після сковороди печінка стає жорсткою і сухою, псуючи весь смак. Якщо це сталося, все ще можна виправити. Як саме, розповіли на ProstoWay, передають Патріоти України.
Є один простий секрет, який допоможе виправити цю ситуацію. Секретом м'якої печінки є звичайнісінька сметана. Складіть готову печінку у чисту сковороду та залийте її сметаною. Ретельно перемішайте та увімкніть вогонь. Протушкуйте печінку на повільному вогні протягом 10-15 хвилин.
Старайтесь не пересмажувати печінку. Також гарним правилом буде замочувати шматочки перед смаженням в молоці на 30-40 хвилин — так з неї вийде можлива гіркота і шматочки вийдуть ніжними.
Втрата ваги часто здається складною та нелегкою задачею, але правильний вибір їжі та напоїв може значно спростити цей процес. Дієтологи стверджують, що поєднання певних продуктів допоможе оптимізувати ваші зусилля в боротьбі за струнку фігуру, передают...
Професійні кухарі розкрили секрет, як приготувати ідеальну гречану кашу, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Гречка – це традиційна страва практично для кожної української родини. І досвідчені господині мають свої секрети приготування цієї ...