Господиням на замітку! Як врятувати печінку, яка вийшла жорсткою та сухою - хитрий лайфхак

Смажена печінка - це страва, яка може бути як вишуканою, так і розчаруванням. Кулінари намагаються зробити її м'якою, ніжною, що тане в роті. На жаль, часто після сковороди печінка стає жорсткою і сухою, псуючи весь смак. Якщо це сталося, все ще можна виправити. Як саме, розповіли на ProstoWay, передають Патріоти України.

Що робити, якщо печінка вийшла жорсткою?

Є один простий секрет, який допоможе виправити цю ситуацію. Секретом м'якої печінки є звичайнісінька сметана. Складіть готову печінку у чисту сковороду та залийте її сметаною. Ретельно перемішайте та увімкніть вогонь. Протушкуйте печінку на повільному вогні протягом 10-15 хвилин.

Старайтесь не пересмажувати печінку. Також гарним правилом буде замочувати шматочки перед смаженням в молоці на 30-40 хвилин — так з неї вийде можлива гіркота і шматочки вийдуть ніжними.

Господиням на замітку! Як правильно додавати соду в тісто, щоб випічка піднялася

понеділок, 24 лютий 2025, 7:12

Соду ми часто додаємо до тіста під час приготування випічки. Найчастіше її додають для того, щоб випічка піднялася, передають Патріоти України. Але сода сама по собі не може гарантувати результату. Для того, щоб відбулася потрібна хімічна реакція, її в...

Народні прикмети на 24 лютого. Чому українським жінкам та дівчатам цього дня заборонялося заплітати волосся

понеділок, 24 лютий 2025, 7:05

Християни східного обряду 24 лютого за новим стилем відзначає здобуття голови Іоанна Предтечі. В Іванів день на українців чекали перших ознак весни. У лісах вже з'являлися перші підсніжники та проліски. Починали прилітати та будувати гнізда перелітні п...