Традиційно котлети панірують у сухарях. Це дозволяє обсмажити котлети, щоб вони не розвалились в процесі приготування і залишились соковитими. На ProstoWay розповіли, чим можна замінити сухарі, передають Патріоти України.
Панірування потрібне для того, щоб на поверхні котлети утворилася скоринка, а всередині страва залишилась ніжною. А ще такі котлети з меншою вірогідністю пригорять.
Це найпростіший спосіб. Достатньо замість сухарів обваляти котлети у звичайному пшеничному борошні. Воно чудово спрацює.
Будь-яке борошно грубого помелу Гарно підходять житнє, кукурудзяне або гречане борошно. Вони забезпечать м’ясо золотистою скоринкою.
Це чудовий варіант, але він підходить не всім котлетам. У висівках краще панірувати овочі, морепродукти та курку. Інші види м’яса з цим способом не так добре просмажаться.
Цікаве панірування вийде з подрібнених горіхів. Підійде кунжут, мигдаль, соняшникове насіння, волоські горіхи, арахіс. Перед приготуванням панірування потрібно лише ретельно очистити насіння та горіхи від лушпиння, а також злегка підсушити його на гарячій сухій сковороді.
Котлети можна обваляти в потрощених чипсах або крекерах. Таке панірування навіть змінить смак страви — якщо продукт був з якимось смаком.
Це спірний компонент, і він не для всього підходить. Скажімо, шніцель у манці буде дуже смачним. А ось котлети в такому паніруванні по смаку вийдуть не зовсім такими як треба. Але це більше питання смаку.
Хочете дізнатися, що приховує ваше підсвідоме? Цей популярний психологічний тест із картинкою допоможе відкрити несподівані риси вашої особистості. Все дуже просто: уважно подивіться на зображення і чесно дайте відповідь на питання - що ви побачили пер...
За словами анатома Дена Баумгардта з Брістольського університету, нецукровий діабет виникає тоді, коли організм втрачає контроль над виробленням антидіуретичного гормону. Саме він відповідає за підтримку водного балансу. Якщо цей механізм порушується, ...