Господиням на замітку! Що потрібно зробити з пшоном, щоб каша не гірчила

Пшоняна каша – відмінний гарнір для м’яса, птиці чи овочів. Зварена на молоці, вона може послужити і дуже ніжною і смачною основною стравою. Однак іноді покуштувавши кашу, приготовлену з пшона, в роті залишається неприємний гіркий присмак, передають Патріоти України.

Подробиці

Причина, через яку продукт починає гірчити, полягає в присутності гірких рослинних олій. Забрати гіркоту можна, провівши попередню обробку крупи перед тим, як використовувати її в приготуванні страви.

Для цього помістіть зернятка у зручну ємність та залийте теплою водою. Залишіть пшоно на деякий час, після чого злийте воду і повторіть цю процедуру ще раз.

Ви зрозумієте, що пшоно практично готове до вживання після того, як вода стане прозорою. Після цього крупу слід пересипати в сито і залити окропом. Це допоможе видалити із продукту зайві речовини. Завдяки такій обробці пшоно перестане гірчити, і каша вийде дуже смачною.

Психологічний тест: Оберіть парфуми на картинці - і дізнайтеся свої приховані риси характеру

неділя, 22 червень 2025, 7:30

Чи може запах, який тебе найбільше приваблює, розповісти про твою внутрішню сутність? Виявляється, так! Кожна нота — від свіжих цитрусів до солодкої ванілі — несе в собі не тільки аромат, а й емоції, мрії та приховані риси нашої особистості. Вибери оди...

Яка жінка на зображенні найстарша? Відповідь багато розкаже про вашу особистість

неділя, 22 червень 2025, 6:30

Проекційні тести особистості засновані на інтерпретації відповідей на нечіткі або багатозначні ситуації. Те, на що ми звертаємо увагу в перший момент, часто виявляє риси нашої особистості, про які ми навіть не здогадуємося, передають Патріоти України. ...