Грошовий магніт! Які цифри на купюрах привертають достаток і процвітання

Кожен з нас хоче бути багатим. І хоча гроші не можуть бути самоціллю, все ж таки вони роблять наше життя набагато простішим. Нумерологи вважають, що певні цифри на грошових купюрах можуть перетворитися на грошовий магніт і залучити у ваше життя більше фінансів, передають Патріоти України.

Щоб розібратися, яка грошова купюра притягує гроші, потрібно просто уважно вивчити літери та цифри на банкнотах, які лежать у вашому гаманці.

Які цифри на купюрах щасливі

Щоби гроші завжди водилися, в гаманці потрібно носити чарівні купюри. Вони виконуватимуть функцію грошового магніту.

Купюрами, які притягують гроші, вважаються такі, на яких перші дві цифри номера банкноти збігаються з днем народження людини або є числа, що відповідають місяцю народження.

Найпотужнішим грошовим магнітом стане банкнота, якщо в її серійному номері є цифри з дня, місяця і року народження, причому неважливо, в якій послідовності.

Наприклад, людина народилася 23 квітня 1967 року. Для залучення фінансової удачі в її гаманці повинна лежати купюра будь-якого номіналу з серійним номером 23419967 або ж 19234967.

Визначити чарівну купюру можна і по буквах, зазначених на ній. Купюра вважається щасливою, якщо її літерна серія збігається з вашими ініціалами.

Деякі люди знаходять не одну, а одразу кілька щасливих купюр. Щоб залучити у своє життя гроші та удачу, вони дивляться на серійні букви та збирають слово за допомогою складання складів. Наприклад, можна зібрати три купюри, серійні букви в яких всі разом складають слово БА-ГА-ТСТ-ВО.

Що означає три сімки на грошах

Якщо в номері купюри присутня цифра 7 або 8, вона також вважається щасливою. Особливо потужним талісманом є банкноти, на яких три сімки або три вісімки стоять поспіль. Також прибуток принесе і купюра, на якій не менше чотирьох вісімок йдуть в ряд або в різнобій з іншими цифрами.

Також дуже сильною купюрою, що притягує гроші, стане банкнота, в якій запрограмований особливий числовий грошовий код. Щоб його обчислити, складіть всі цифри її номера до однозначного числа. І якщо в підсумку вийде число 8, то ця купюра буде притягувати гроші, як магніт.

Чи можна витрачати нерозмінну купюру

Чарівна купюра може бути будь-якого номіналу і повинна зберігатися окремо від інших банкнот в гаманці. Щоб талісман притягував гроші, купюру не можна розмінювати і давати в борг.

Це така смакота! Простий рецепт домашнього ароматного сала

неділя, 28 квітень 2024, 21:30

Сало смачне, якщо його правильно приготувати. Найкраще приготувати його самому. Пропонуємо рецепт, за яким сало вийде ароматним, ніжним та стане ваше фаворитом. З магазинним його не порівняти, передають Патріоти України. Для приготування вам знадобитьс...

Навіщо цінителі кави додають у напій лимонний сік

неділя, 28 квітень 2024, 21:14

Кава входить у щоденний раціон практично кожної людини: цей чудовий напій допомагає підбадьоритися, активувати роботу мозку та надати організму сили, передають Патріоти України. Однак гурмани постійно намагаються зробити смак кави ще більш виразним та ...