Сальтисон давно відомий гурманам, як старовинне блюдо слов'янських народів. Це ковбасний виріб вживають в холодному вигляді, як пікантну закуску, передають Патріоти України.
Порядок дій:
Якщо ви вибрали варіант вареного сальтисона, дочекайтеся закипання води, а після цього знизьте полум'я до мінімального. Сальтисон варитися не більше трьох годин. Після приготування дістаньте з води і дочекайтеся охолодження продукту, після чого помістіть його під прес. Для остаточного формування сальтисона залиште його під пресом в холодильнику на 12-24 години.
Зельц (нім. Sülze) є традиційним німецьким ковбасним блюдом, яке готують з свинячого м'яса і субпродуктів. При приготуванні зельц варять, а потім пресують в оболонці або в банці. Зельц часто називають німецьким різновидом відомого нам холодцю.
Що в складі:
Незважаючи на те, що сальтісон і зельц мають багато спільного як в інгредієнтах, так і в способі приготування, між ними все ж є істотна різниця.
Сальтисон - це незвичайний ковбасний виріб, до складу якого входять свинячі тельбухи (серце, нирки, язик, легені, печінка).
Зельц традиційно готується зі свинячої голови (з додаванням шпику), а блюдо поміщається в натуральну оболонку – свинячий шлунок.
В цьому тесті на особистість ти дізнаєшся свою найбільшу перевагу залежно від того, що ти побачиш на зображенні. Усе, що потрібно, - це швидко поглянути на картинку, а потім, залежно від того, що перш за все приверне твою увагу, ти дізнаєшся результат,...
Щонайменше третина смертей у світі спричинена лише чотирма продуктами — до такого висновку дійшла професорка Анна Гілмор, директорка Центру громадського здоров’я XXI століття при Університеті БатаЮ передають Патріоти України. У коментарі іспанському ви...