Як бонус відбілювання: Засоби, які допоможуть позбутися плісняви на пластикових вікнах

Якщо у вашому будинку з’явилася пліснява на вікнах - це найчастіше "дзвіночок", що у вашій оселі погана вентиляція. Також з цієї ж причини в холодну пору року навколо вікон часто накопичується конденсат. Як тільки ви помітили це, відразу починайте її виводити, адже вона поширюється моментально. А як це зробити, ми розповімо далі, передають Патріоти України.

Виявляється, щоб подолати плісняву не потрібно купувати різні хімічні засоби, а іноді потрібно просто заглянути у свою аптечку та на кухню, пише prostoway. Далі розповідає вам про три ефективні лайфхаки, як позбутися плісняви на пластикових вікнах.

Як прибрати плісняву з пластикових вікон

  • Мідний купорос

Відмінний засіб у боротьбі проти грибкових захворювань не лише у садівництві, а й у побуті. Мідь знищує грибок та його суперечки. Що робити: розведіть його у воді в металевому посуді, дотримуючись пропорцій, які вказані на упаковці. Нанесіть суміш на вікна і зачекайте, поки вона не стане сухою. Потім протріть все мокрою ганчіркою і витріть насухо. Перед тим як обробляти всі вікна, зробіть перевірку на невеликій ділянці, адже купорос може негативно вплинути на пластик.

  • Столовий оцет

Засіб, який стане в пригоді не тільки під час готування, а й під час прибирання. Він допоможе вам на довгий час позбудеться плісняви. Щобільше, оцет безпечний до пластикових поверхонь, тому не варто переживати, що ви щось зіпсуєте. Розводити його не потрібно — просто обробіть вікна оцтом 9%, залиште на годину, а потім промийте теплою водою. Як бонус – оцет ще й відбілить ваші вікна.

  • Перекис водню

Для прибирання вам знадобиться розчин 3%. Обробіть їм вікна, залиште до повного висихання, а потім змийте водою.

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...

Це така смакота! Як приготувати вечерю, яку дитина 100% з’їсть

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:12

Діти люблять фантазувати і ніколи не відмовляться від того, щоб і дорослі увімкнули режим дитячої уяви. Спробуйте приготувати звичайні спагеті з сардельками таким способом і ваші діти будуть у захваті, передають Патріоти України. Приготуйте восьминіжок...