Як не стати жертвою шахраїв: Три речі, які не можна зберігати в телефоні

Завжди є небезпека, що смартфон можуть зламати шахраї.

У сучасних телефонах міститься джерело інформації про їхніх власників: фото, аудіо, відео, особисті дані. При цьому завжди є небезпека, що смартфон можуть зламати шахраї, щоб роздобути номери карт або іншу важливу інформацію. Що в жодному разі не можна зберігати в своєму телефоні, щоб не стати жертвою аферистів, - передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Паролі та пін-коди

Паролі від акаунтів у соціальних мережах та інших сервісах, пін-коди від банківських карт не варто зберігати в смартфоні. Якщо цю інформацію отримають шахраї, ви ризикуєте втратити доступ до соцмереж та інших важливих даних.

Інтимні фото

Любителі обмінюватися інтимними фото вже не раз ставали жертвами хакерів. Так, знімки багатьох зірок виявилися "злитими" в мережу, проте для простих людей шахрайська схема працює по-іншому. Хакери шантажують їх, можливо, маючи доступ до рахунків і вимагаючи викупу.

Баланс на рахунку

Деякі клієнти банків отримують на телефон смс з інформацією про баланс на карті. Такі повідомлення краще видаляти одразу після отримання, щоб ніхто не дізнався про чималу суму на вашому рахунку.

Діти оцінять! Шоколадні яйця до великоднього столу - рецепт, який точно здивує

вівторок, 23 квітень 2024, 17:44

Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...

Ви будете здивовані ТОП-5 корисних властивостей кисломолочного сиру, про які мало хто знає

вівторок, 23 квітень 2024, 17:30

Кисломолочний сир за рахунок вмісту білка, вітамінів та мінералів здатен протистояти процесам старіння організму, передають Патріоти України. Напевно, в кожному холодильнику української родини є цей універсальний, смачний і дуже корисний продукт. Його ...