Як очистити застарілий нагар на сковороді за допомогою популярного напою - несподіваний лайфхак

Пиво - це не лише популярний і улюблений багатьма напій, але ще й ефективний засіб для чищення. Застосовують його для усунення застарілого нагару на сковорідках, передають Патріоти України.

Для багатьох такий спосіб буде несподіваним, але варто один раз спробувати, щоб переконатися на власному досвіді.За словами досвідчених господинь, пиво чудово справляється із застарілим нагаром. Розкажемо, як саме потрібно використовувати напій.

Як пиво відмиває нагар зі сковороди

Як не дивно, але саме пиво може стати тим чарівним засобом, який допоможе позбутися від багаторічного нагару та жиру на сковороді.

Замочіть сковороду в пиві щонайменше на 20 хвилин, але якщо шар нагару дуже великий, то можна залишити і на більш тривалий термін. При цьому, не важливо, чи ви хочете очистити брудну сковорідку всередині або лише зовні.

Після замочування промийте сковороду, як завжди, під проточною водою. У такий же спосіб можна чистити каструлі. Всі чудово знають, що для виготовлення пива береться хміль та солод. Також цей напій містить натуральні кислоти. Саме вони і розм'якшують нагар і старий жир, що дозволяє легко очистити сковороду або каструлю. Все просто

Народні прикмети на 1 листопада: Дуже вдала дата для весілля і вінчання. Хто цього дня буде марнотратним - перестануть водитися гроші

п’ятниця, 31 жовтень 2025, 19:34

Православне свято 1 листопада за новим церковним календарем (14 листопада за старим) - день пам'яті святих Косми і Даміана Асійських, які знали медицину, володіли даром чудотворення і могли вилікувати від найважчої хвороби. За старим стилем - день пам'...

Ви точно це їли! Названо найнебезпечніші види м'яса, від яких потрібно відмовитися

п’ятниця, 31 жовтень 2025, 17:50

М'ясо - ситний продукт, який люблять усі і який може бути основою для приготування котлет, відбивних, шашлику, ковбаси, салатів. Але, дуже важливо знати, що не все м'ясо є максимально корисним, передають Патріоти України. Який вид м'яса рекомендується ...