Не у всіх є достатньо місця на дачі, щоб вирощувати улюблені огірки. То ж досить часто українські господарі практикують розведення цих овочів в мішках. Саме так робить городник з Вінниччини Віталій Поймало. передають Патріоти України.
«Огірки люблять тепло і світло, але не переносять прямих сонячних променів, — пояснює Віталій Поймало. — Варто вибирати місце з півтінню. Під мішок з-під цукру викопується траншея. Вона повинна збігатися з діаметром мішка. Для надійності грядки слід вставити один поліетиленовий мішок в інший. Всередині додаємо нейтральний торф, перегній та землю, тобто це легкий ґрунт, який добре утримує вологу та пропускає повітря. І, звісно, при пересадці не травмуються корені. Коли заповнили мішок до половини, можна встановлювати дерев'яну палицю. Надалі до неї потрібно прив'язати мотузки. Огірки будуть рости вгору.
Далі відступити від палиці 8−10 см і розмістити трубки з отворами. У них буде вливатися вода, буде зручно вносити добрива. Земля засипається знову. Необхідно підібрати край мішка, сформувати бортик. Щоб ґрунт не висипався, оберніть мішок клейкою стрічкою. Грядка з використанням мішків плодоносить до осені. Але щоб отримати багатий врожай, раджу садити різні сорти: можна поєднувати ранньостиглі зі середньостиглими".
Не кожна господиня назве смажену свинячу печінку своєю фірмовою стравою, оскільки цей продукт далеко не завжди виходить смачним. За відсутності досвіду приготування, печінка не тільки може гірчити, а й виходить надмірно жорсткою, що псує все враження п...
Їжа впливає на роботу мозку, підтримуючи або погіршуючи пам’ять та когнітивні функції. Зокрема, додавання до раціону ягід журавлини може сприяти збереженню гостроти розуму та підтримки мозку у зрілому віці, передають Патріоти України. Про це свідчить д...