Як посмажити картоплю, щоб вона не прилипала до сковороди - найлегший спосіб

Смажена картопля - це смачна самостійна страва. Найчастіше її смажать з грибами, м'ясом, овочами, сосисками та салом. Однак. нерідко буває так, що у процесі овоч починає прилипати до сковороди та підгорати, передають Патріоти України.

Фудблогер Олександр Городнік (o_gorodnik) на саоїй сторінці в Instagram розповів, як посмажити смачну картоплю, щоб вона не прилипала до сковороди. Весь секрет полягає у підготовці картоплі до смаження.

Інгредієнти:

  • картопля – 4-5 шт
  • цибуля – 1 шт
  • гриби
  • часник –1 зубчик
  • кріп, петрушка
  • сіль, перець

Спосіб приготування:

1. Для початку порізати та обсмажити гриби. У готовому вигляді перекласти у миску.

2. Далі потрібно почистити та порізати картоплю. Залити її кип'яченою водою і помішувати її ложкою 1 хвилину.

3. Після цього потрібно злити воду та просушити картоплю.

4. На цьому етапі потрібно посмажити картоплю, помішуючи кожних 2 хвилини, 10 хвилин.5. Порізати та додати до картоплі цибулю. Смажити ще приблизно 10 хвилин.

6. Наприкінці додати гриби, подрібнений часник та зелень, а також спеції. Смачного!

Дачникам на замітку! Названо найкращі сорти ранньої картоплі та терміни її вирощування

четвер, 13 березень 2025, 18:30

Фахівці поділилися переліком ранніх сортів картоплі, які достигають за 45-55 днів після пророщування. Вже в червні ви зможете покуштувати смачне пюре, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Однак, варто зазначити, що ранні сорти картоплі не мо...

Оце так! Вчені виявили зв'язок між сексом і ризиком захворювання на рак

четвер, 13 березень 2025, 16:52

Дослідники вважають, що встановили зв'язок між віком, у якому жінки втратили цноту, і ризиком розвитку раку шийки матки. Про це пише Unilad, передають Патріоти України. Вважається, що майже всі випадки захворювання спричинені вірусом папіломи людини (В...