Як посмажити картоплю, щоб вона не прилипала до сковороди - найлегший спосіб

Смажена картопля - це смачна самостійна страва. Найчастіше її смажать з грибами, м'ясом, овочами, сосисками та салом. Однак. нерідко буває так, що у процесі овоч починає прилипати до сковороди та підгорати, передають Патріоти України.

Фудблогер Олександр Городнік (o_gorodnik) на саоїй сторінці в Instagram розповів, як посмажити смачну картоплю, щоб вона не прилипала до сковороди. Весь секрет полягає у підготовці картоплі до смаження.

Інгредієнти:

  • картопля – 4-5 шт
  • цибуля – 1 шт
  • гриби
  • часник –1 зубчик
  • кріп, петрушка
  • сіль, перець

Спосіб приготування:

1. Для початку порізати та обсмажити гриби. У готовому вигляді перекласти у миску.

2. Далі потрібно почистити та порізати картоплю. Залити її кип'яченою водою і помішувати її ложкою 1 хвилину.

3. Після цього потрібно злити воду та просушити картоплю.

4. На цьому етапі потрібно посмажити картоплю, помішуючи кожних 2 хвилини, 10 хвилин.5. Порізати та додати до картоплі цибулю. Смажити ще приблизно 10 хвилин.

6. Наприкінці додати гриби, подрібнений часник та зелень, а також спеції. Смачного!

Це під силу всім! Вчені назвали звичку, яка рятує від раку

неділя, 14 вересень 2025, 21:28

Фізична активність може не лише допомогти запобігти виникненню раку молочної залози, але й боротися з ним на клітинному рівні - під час тренування м’язи виділяють речовини, які пригнічують ріст онкоклітин. Про це йдеться у дослідженні, опублікованому в...

Гречка швидко псується, якщо зберігати її в цих місцях - названо поширені помилки

неділя, 14 вересень 2025, 19:40

Сира гречка - корисна і поживна крупа, яку часто використовують для приготування здорових страв. Але не всі знають, що неправильні умови зберігання можуть швидко погіршити якість гречки, зробивши її непридатною до вживання, передають Патріоти України. ...