Як посмажити картоплю, щоб вона не прилипала до сковороди - найлегший спосіб

Смажена картопля - це смачна самостійна страва. Найчастіше її смажать з грибами, м'ясом, овочами, сосисками та салом. Однак. нерідко буває так, що у процесі овоч починає прилипати до сковороди та підгорати, передають Патріоти України.

Фудблогер Олександр Городнік (o_gorodnik) на саоїй сторінці в Instagram розповів, як посмажити смачну картоплю, щоб вона не прилипала до сковороди. Весь секрет полягає у підготовці картоплі до смаження.

Інгредієнти:

  • картопля – 4-5 шт
  • цибуля – 1 шт
  • гриби
  • часник –1 зубчик
  • кріп, петрушка
  • сіль, перець

Спосіб приготування:

1. Для початку порізати та обсмажити гриби. У готовому вигляді перекласти у миску.

2. Далі потрібно почистити та порізати картоплю. Залити її кип'яченою водою і помішувати її ложкою 1 хвилину.

3. Після цього потрібно злити воду та просушити картоплю.

4. На цьому етапі потрібно посмажити картоплю, помішуючи кожних 2 хвилини, 10 хвилин.5. Порізати та додати до картоплі цибулю. Смажити ще приблизно 10 хвилин.

6. Наприкінці додати гриби, подрібнений часник та зелень, а також спеції. Смачного!

Приємна новина! Всього 3-4 чашки кави на день омолоджують організм на 5 років, - дослідження

середа, 3 грудень 2025, 12:15

Всього 3-4 чашки кави на день омолоджують організм на 5 років, показало дослідження, передають Патріоти України. Саме стільки чашок кави на день подовжують теломери, які відповідають за біологічний вік ДНК і клітин організму. Але якщо пити більше ніж 4...

Надмірний перегляд Reels і TikTok спричиняє "нейрогниття": Вчені шокували результатами дослідження

середа, 3 грудень 2025, 12:10

Постійний перегляд коротких відео у Facebook Reels, TikTok та YouTube Shorts може викликати справжні нейрокогнітивні порушення, які вчені вже називають brain rot - синдромом гниття мозку. Про це йдеться у новому метадослідженні, яке об’єднало результат...