Як правильно мити голову, щоб волосся довше залишалося чистим: ТОП-6 лайфхаків від перукарів

Запам’ятай професійні секрети свіжості шевелюри, передають Патріоти України.

Ти, напевно, помічала, що після відвідування салону краси можна ще кілька днів спокійно проходити з чистою головою, тоді як результат від домашнього миття зазвичай зберігається всього на добу.

Звичайно, можна списати все на чари рук перукаря і просто змиритися з тим, що тобі не підвладні такі чудеса, або ж освоїти кілька професійних лайфхаків, завдяки яким твоя голова надовше зберігатиме свіжість. Все простіше, ніж ти думаєш – запам’ятай ключові б’юті-хитрощі майстрів!

Як правильно мити голову:

  • Мий голову трохи теплою чи прохолодною водою. Запам’ятай правило: чим гарячішим буде струмінь, тим швидше буде бруднитися голова.
  • Невелику кількість шампуню слід наносити на долоні та спінювати прямо в них, а вже потім розподіляти засіб по шкірі голови.
  • Шампунь наноси тільки на шкіру голови та очищай її інтенсивними масажними рухами.
  • Після ретельного масажу важливо залишити шампунь на шкірі голови на хвилину, а потім змити.
  • Перед нанесенням кондиціонера на кінчики волосся слід промокнути рушником, щоб забрати зайву вологу.
  • Після того, як ти ретельно промила шкіру голови та зволожила кінчики, висуши їх прохолодним струменем повітря. Сушити локони потрібно до самого кінця, адже в іншому випадку вони будуть бруднитися швидше.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...