Картопля, відварена в мундирі, - це незамінний інгредієнт для багатьох салатів, передають Патріоти України.
Важко уявити собі вінегрет чи олів’є без цього компонента. Щоб довести картоплю до готовності традиційним способом, необхідно дочекатися, поки закипить вода, звариться картопля, а потім ще помити каструльку. Загалом, цей процес займає багато дорогоцінного часу.
Спростити приготування картопля в мундирі можна за допомогою мікрохвильової печі.
Для цього ретельно помийте необхідну кількість картоплі та висушіть її за допомогою кухонного рушника.
Потім перекладіть бульби у звичайний поліетиленовий пакетик і відправте їх на 5-7 хвилин у мікрохвильову піч.
Після закінчення цього часу картопля в мундирі буде готова, і вам навіть не доведеться поратися з миттям посуду.
Пил і сліди від пальців можуть перетворити навіть найсонячніший день на розчарування, якщо вікна брудні. Та цього літа ви зможете насолоджуватись чистими шибками без дорогих засобів і зайвих зусиль. Експерти з клінінгу поділилися лайфхаком, який не пот...
Навіть якісний одяг може втратити привабливість уже за кілька прань - усе через дрібні, але важливі деталі, на які більшість людей не звертає уваги. Експерти у сфері текстилю розповіли, що саме робить речі недовговічними - і що з цим робити, передають ...