Як ви схрещуєте руки - такий у вас і характер!


Інколи жести є набагато красномовнішими, ніж слова. Вони можуть розповісти про людину те, що вона намагається старанно приховати або те, що вона навіть сама не усвідомлює. Саме тому наш тест може розкрити вам карти і допомогти краще розуміти себе та своїх співрозмовників, передають Патріоти України.

Спосіб, у який людина схрещує руки, вказує на особливості її характеру. Готові дізнатися про себе трохи більше?

1. Коли ви схрещуєте руки, ліва рука опиняється догори.

Ви довіряєте своїй інтуїції та шостому чуттю. Внутрішній голос практично ніколи вас не підводить, тому ви прислухаєтеся до нього, приймаючи будь-яке важливе рішення. Ви хороший співрозмовник, адже вам вдається легко порозумітися з іншими людьми. У вас рідко виникають конфлікти та непорозуміння з близькими та рідними. Ваше мислення відрізняється від стандартного ходу думок більшості. У вас добре розвинена уява, яку ви вміло використовуєте для реалізації свого творчого потенціалу.

2. Коли ви схрещуєте руки, права рука опиняється зверху.

Ви керуєтеся холодним розумом, а не почуттями. Кожен ваш крок ретельно обдуманий і спланований. Незважаючи на те, що ви реаліст та прагматик, з вами завжди весело. У вас відмінне почуття гумору. Ще однією вашою особливістю є чутливість до брехні й обману. Ви одразу бачите нещирих людей. Щодо особистих стосунків, то завдяки своїй наполегливості ви можете добитися прихильності того, хто вам подобається.

3. Коли ви схрещуєте руки, то видно і праву, і ліву кисть.

Ви – природжений лідер. Вам завжди вдається досягати усіх поставлених цілей. Люди покладаються на вас і вважають вас авторитетною особистістю, адже ви ніколи не помиляєтеся і вмієте відповідати за свої слова. Також ви звикли говорити правду, якою б гіркою чи неприємною вона не була. Надійність та щирість викликають в оточуючих захоплення і повагу. У особистих відносинах також є прояви ваших лідерських якостей.

4. Коли ви схрещуєте руки, то жодної кисті не видно.

Ви замкнута в собі людина, яка любить розмірене життя. Вам не подобаються зайві хвилювання, постійні зміни чи емоційні каруселі. Ви цінуєте спокій та стабільність. Також на вас завжди можна покластися, адже ви звикли допомагати тим, хто цього потребує.

А як ви схрещуєте руки? Чи впізнали ви себе в описі?

А ви це знали? Чому досвідчені кухарі при приготуванні курки використовують розпушувач

вівторок, 16 квітень 2024, 9:10

Розпушувач більш очікувано побачити в рецептах випічки, тому що даний компонент допомагає тісту піднятися та стати пишним, передають Патріоти України. Тому використання пекарського порошку при приготуванні курки здається не логічним і правильним. Однак...

А ви це знали? Рослини, які не можна вирощувати поруч

вівторок, 16 квітень 2024, 8:50

Розбираємося, які рослини не можна вирощувати поряд, передають Патріоти України. Дуже часто буває так, що ніби-то на дачі чи в городі все зроблено правильно - і посаджено вчасно, в потрібні терміни, і насіння підготували як треба, з поливанням все норм...