​Як вибрати обручку: ТОП-10 порад

Підійти до такого питання, як вибір обручок, треба дуже серйозно, адже носити їх доведеться все життя. Щоб покупка довгоочікуваних кілець на весілля не стала неприємним заняттям, необхідно заздалегідь знати про деякі моменти. Нерідкі випадки, коли закохані вибирають кільця, роблячи миттєвий вибір, і не думають про те, як ювелірні вироби будуть вести себе протягом десятків років.

Не знаєте, куди здати стару каблучку? Звернувшись в ломбард VIPGOLD, щоб продати каблучку з діамантом (Київ), там каблучку оцінять вам швидко і зможуть запропонувати реальну суму.

Обручки разом з помолвочним - чи можна

Виявляється, цілком. Головне, щоб кільця були схожі за стилем і схожі за формою. Тенденції моди вже кілька років дозволяють носити відразу разом два кільця. І все ж, рекомендується носити тонкі кільця і з невеликими камінчиками, щоб поруч це виглядало стильно і витончено.

На замітку! Маючи дорогоцінний камінь, його завжди можна закласти або здати в ломбард VIPGOLD. За посиланням https://vipgold.in.ua/uk/vip-lombard у ломбарді є можливість здати камені швидко і вигідно.

Необхідно розуміти практичність вироби

Треба заздалегідь визначитися яке кільце краще взяти з точки зору зносостійкості. Кільця з золота і платини найбільш міцні - це що стосується 585 проби. А інші спроби, незважаючи на свою привабливість, можуть виявитися більш м'якими.

Який метал вибрати

Найпопулярнішим є в цьому році вироби з рожевого і білого золота. А ось срібні кільця можуть бути примхливими в догляді і швидко втрачати свій первинний вигляд. Також користуються попитом обручки з декількох металів.

Підбираємо розмір каблучки

Чи знали ви, що розмір пальців змінюється не тільки від часу доби, а й від температури в приміщенні? При примірці в першу чергу треба, щоб кільце було зручним.

Як перевірити? Потрібно надягти кільце, різко стиснути, і потім розправити пальці, а потім спробувати взяти ними якусь річ. Подивіться на відчуття, чи не заважає кільце. Краще купувати виріб на 1-2 мм більше фактичного розміру. Якщо що, зменшити кільце завжди можна.

Що з товщиною кільця

Рекомендована товщина самого кільця - 1,5 мм, а ось ширина може бути від 2-8 мм. Найзручнішою, згідно з опитуваннями, є ширина в 3 мм.

Як доглядати

Кільця з дорогоцінних металів дуже негативно переносять різкі перепади температури і сильну вологість. Тому не рекомендується їх зберігати у ванній кімнаті.

Як чистити

Якщо кільце без каменів, то рекомендується промивати виріб м'якою зубною щіточкою в мильній воді, розбавивши розчин 6 краплями нашатирного спирту.

Декор

Сучасні кільця привертають більше своєї фактурністю, ніж яскравою інкрустацією. Зараз в моді мінімалізм.

Краса в подачі

Часто можна побачити, що заручні вироби подають на красивих подушечках, шкатулочках або навіть тарілочках. З давніх-давен кільця підносили з аксесуарами. Так наші предки намагалися захистити їх від небажаних дотиків інших людей.

Вибираючи профіль

Найбільш зручним вважається профіль, округлий з усіх боків. Така форма дозволяє відчувати комфорт при носінні і не натискати на суглоби.

Буде дуже смачно! Як за пару годин засолити смачну скумбрію

четвер, 28 березень 2024, 10:10

Скумбрія може бути приготовлена різними способами, проте засолювання залишається одним із улюблених методів багатьох, передають Патріоти України. Риба виходить смачною та ніжною через специфічне м’ясо скумбрії. Не всі готові цілодобово чекати результат...

Ви будете здивовані! ТОП-17 міфів про кішок, у які варто припинити вірити

четвер, 28 березень 2024, 9:48

Jaw-Dropping Facts відокремили факти від вигадки. Нижче ви знайдете найпоширеніші міфи, які століттями заважають жити цим милим створінням, пише ТСН, передають Патріоти України. Кішки завжди приземляються на лапи . Кішки часто приземляються на лапи, ...