Як з легкістю відіпрати сліди від дезодоранту на одязі - домашні лайфхаки

Дезодоранти залишають неприємні сліди на одязі, які важко відіпрати. Розповідаємо, як з легкістю та швидко вивести плями з улюблених речей. Для цього вам знадобляться інгредієнти, які є у кожному будинку, передають Патріоти України.

Оцет

Зазначимо, що речовину категорично не можна використовувати на білих речах. Візьміть 9%-й оцет та змочіть ним ватний диск. Розпочинайте обережно чистити пляму на одязі. Зачекайте 10 хвилин та виперіть річ у пральній машинці.

Лимонний сік

Розріжте лимон на половину та з однієї частини видавіть сік у ємність. Намастіть пляму соком та зачекайте 10 хвилин. Виперіть одяг з порошком у прохолодній воді. Перед тим, як спробувати лайфхак, проведіть перевірку на одязі. Спробуйте намазати кілька крапель лимонного соку на непомітному місці.

Господарське мило та аспірин

Для того, щоб позбутися слідів дезодоранту, потрібно натерти пляму милом та залишити річ на 30 хвилин. Після цього замочіть одяг у мильній воді на деякий час. Виперіть річ у пральній машинці.

Вивести плями можна і за допомогою звичайного аспірину, який є у кожній аптеці. Розчиніть у 70 мл прохолодної води 2 таблетки препарату. Натріть зубною щіткою сліди від дезодоранту сумішшю. Залиште одяг на 3 години.

Старі колготки

Висохлу пляму від дезодоранту потрібно протерти шматком капронових колготок. Цей лайфхак чудово підійде для чорних та кольорових речей.

Гліцерин

Нанесіть розчин на пляму та залиште річ на декілька годин. Після цього виперіть одяг у пральній машинці на звичайному режимі.

Точність здивує! Цей психологічний тест за картинкою розкриє ваші бажання

четвер, 25 квітень 2024, 14:13

Психологічні тести за картинкою ніколи не втратять своєї актуальності. Вони не тільки допомагають розібратися в хитросплетіннях людської душі, а й можуть відчинити двері, за якими приховані таємні бажання, передають Патріоти України. Деталі. Зображена ...

А ви це знали? Як назвати подружку гарним українським словом

четвер, 25 квітень 2024, 11:22

Це слово походить з латинської мови, зокрема, від лексеми "колегіум", що означає "товариство, спільна служба, співробітництво", передають Патріоти України. Українська мова має надзвичайно багато цікавих слів, просто про них мало хто знає. Щоб збагатити...