Для того, щоб солений оселедець був смачний, треба взяти якісну морожену рибу. З поганої сировини смачний посол точно не вийде, тому будьте уважні, щоб страва вас порадувала, передають Патріоти України.
Оселедець треба почистити, витерти сухою серветкою чи папером, але не мити. Від води риба зіпсується швидко, зайва волога не дасть філе просоліти рівномірно.
На одну рибину візьміть 1 ст.л. солі та 0,5 ст.л. цукру. Власне, на цьому й інгредієнти закінчилися. Добре натріть і відправте на декілька годин у харчовий контейнер.
Олію та цибулю варто додавати вже перед подачею, оскільки сік з цибулі може дати неприємну гіркоту, а олія завадить рівномірному просолу.
Якщо ваше авто не заводиться, перш за все не панікуйте. Найчастіше проблема має просте рішення, і кілька кроків допоможуть швидко запустити двигун, передають Патріоти України. Перевірте, чи достатньо заряду акумулятора. Більш ніж половина випадків, кол...
Дарувати подарунки - гарна традиція, але не всі презенти несуть позитивну енергетику. З давніх-давен люди вірили, що деякі речі можуть притягувати сварки, хвороби, розлуку чи навіть смерть. Езотерики попереджають: обережно обирайте, що даруєте - і що п...