Як замаринувати швидко оселедець - просто додайте два продукти

Для того, щоб солений оселедець був смачний, треба взяти якісну морожену рибу. З поганої сировини смачний посол точно не вийде, тому будьте уважні, щоб страва вас порадувала, передають Патріоти України.

Оселедець треба почистити, витерти сухою серветкою чи папером, але не мити. Від води риба зіпсується швидко, зайва волога не дасть філе просоліти рівномірно.

На одну рибину візьміть 1 ст.л. солі та 0,5 ст.л. цукру. Власне, на цьому й інгредієнти закінчилися. Добре натріть і відправте на декілька годин у харчовий контейнер.

Олію та цибулю варто додавати вже перед подачею, оскільки сік з цибулі може дати неприємну гіркоту, а олія завадить рівномірному просолу.

Є секрет! Яке дерево посадити біля будинку, щоб у ньому завжди панувало щастя

середа, 4 вересень 2024, 23:10

Дерева здавна відіграють важливу роль у народних віруваннях, оточені безліччю забобонів і прикмет. Кожне дерево має свою символіку й енергетику, яка, згідно з повір'ями, може впливати на наше життя та долю, передають Патріоти України. РБК-Україна (прое...

Оцінять всі! Як зробити піцу на лаваші за 15 хвилин

середа, 4 вересень 2024, 18:13

Якщо хочете порадувати своїх рідних піцою, а часу на приготування тіста немає, то спробуйте зробити швидку піцу на лаваші. Вона готується за 15 хвилин, передають Патріоти України. Для цього вам треба купити дві упаковки круглих лавашів. Щоб їх було 4 ш...