Як засолити огірки без маринадів та розсолів за 30 хвилин

Створювати собі труднощі - це основне покликання людини, принаймні так може здатися, якщо подивитися на окремих кухарів. Наприклад, взимку кулінари сумно згадують урожай свіжих та ароматних огірків, а як тільки настав час їх збирати, вони думають, як їх засолити, передають Патріоти України.

Розкажемо, як засолити огірки дуже швидко без маринаду та розсолу.

Для приготування потрібно:

  • 2 кг огірків;
  • часник (свіжий), сіль, перець (чорний мелений), коріандр – до смаку;
  • олія – 7 ст. л.;
  • зелень (свіжа) – за смаком.

Як готувати

А готувати майже нічого і не доведеться – на все піде не більше ніж 30 хвилин часу.

Спочатку миємо огірки та заливаємо їх крижаною водою на 1-2 години.

У цей час подрібніть часник (можна через пристрій для видавлювання часнику, можна просто нарізати), порубати зелень. Добре в цей рецепт додати свіжий кріп та інші трави на свій смак.

Огірки нарізаємо вздовж на 4 частини.

Потім складаємо всі інгредієнти в звичайний поліетиленовий пакет (зрозуміло цілий), зав’язуємо його і щосили трясемо його.

Після закінчення процедури приберіть огірки хвилин на 15 в холодильник і все, можна їсти.

Огірки вийдуть хрусткими, ароматними та в міру солоними. Головне – за лічені хвилини!

Смачного!

Джерело: ПростоВей

Лише спробуйте! Ароматне м’ясо по-тайськи, що тане в роті

неділя, 18 серпень 2024, 19:00

Якщо ви хочете приготувати оригінально м’ясо до гарніру, то пропонуємо вам цей рецепт. Смак вразить овочевими нотками та ніжністю м’ясних волокон, передають Патріоти України. Інгредієнти:М’ясо – 0,5 кг.Цибуля – 2 шт.Болгарський перець – 1 шт.Огірки сві...

Чим посипати печінку перед смаженням, щоб страва вийшла м’якою

неділя, 18 серпень 2024, 14:00

Смажена яловича або свиняча печінка – одна з улюблених страв багатьох гурманів. Однак далеко не завжди така трапеза радує кулінарів, адже страва може вийти дуже жорсткою. Навряд чи людина отримає задоволення від вживання блюда з такою консистенцією, пе...