Створювати собі труднощі - це основне покликання людини, принаймні так може здатися, якщо подивитися на окремих кухарів. Наприклад, взимку кулінари сумно згадують урожай свіжих та ароматних огірків, а як тільки настав час їх збирати, вони думають, як їх засолити, передають Патріоти України.
Розкажемо, як засолити огірки дуже швидко без маринаду та розсолу.
Для приготування потрібно:
А готувати майже нічого і не доведеться – на все піде не більше ніж 30 хвилин часу.
Спочатку миємо огірки та заливаємо їх крижаною водою на 1-2 години.
У цей час подрібніть часник (можна через пристрій для видавлювання часнику, можна просто нарізати), порубати зелень. Добре в цей рецепт додати свіжий кріп та інші трави на свій смак.
Огірки нарізаємо вздовж на 4 частини.
Потім складаємо всі інгредієнти в звичайний поліетиленовий пакет (зрозуміло цілий), зав’язуємо його і щосили трясемо його.
Після закінчення процедури приберіть огірки хвилин на 15 в холодильник і все, можна їсти.
Огірки вийдуть хрусткими, ароматними та в міру солоними. Головне – за лічені хвилини!
Смачного!
Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...
Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...