Як зберегти павербанк під час довгої паузи в користуванні. ТОП-5 правил

Для багатьох українців ще зовсім недавно павербанки були на "вагу золота", зважаючи на серйозні перебої в електропостачанні. З покращенням ситуації в енергосистемі вони знову стали не необхідністю, а простою "опцією". При цьому з наближенням наступної зими, не виключені нові перебої з електропостачанням. Тому варто оптимально законсервувати свою аварійну систему живлення.

Так, якщо ви не користуєтеся павербанком, то для його збереження потрібно дотримуватися кількох простих рекомендацій.

Топ-5 правил збереження павербанку

1. Зберігайте павербанк у прохолодному та сухому місці, щоб уникнути перегріву та короткого замикання.

2. Періодично заряджайте павербанк, щоб підтримувати його заряд. Не рекомендується зберігати павербанк розрядженим протягом тривалого часу, оскільки це може призвести до його поломки.

3. Якщо ви не плануєте використовувати павербанк протягом тривалого часу, зарядіть його до 50-70% і відключіть від зарядного пристрою. Це дозволить зберегти його ємність та продовжити термін служби.

4. Перевірте павербанк на наявність пошкоджень перед зберіганням. Якщо виявлено будь-які пошкодження, наприклад, подряпини, тріщини або викривлення, необхідно замінити павербанк.

5. Виконуйте інструкції з експлуатації, вказані в посібнику користувача. У ньому зазвичай міститься інформація про те, як правильно використовувати, заряджати та зберігати павербанк.

Дотримання цих рекомендацій допоможе зберегти ваш павербанк у хорошому стані та продовжити його термін служби.

От у чому секрет! Як зберігати банани, щоб вони не темніли

четвер, 28 березень 2024, 11:12

Ділимося корисними лайфхаками, які допоможуть довше зберегти банани свіжими та смачними. Багатьом знайома проблема бананів, коли вони швидко чорніють і стають м’якими (навіть якщо ви купили їх зеленими). Щоб улюблений фрукт був придатний до вживання я...

Буде дуже смачно! Як за пару годин засолити смачну скумбрію

четвер, 28 березень 2024, 10:10

Скумбрія може бути приготовлена різними способами, проте засолювання залишається одним із улюблених методів багатьох, передають Патріоти України. Риба виходить смачною та ніжною через специфічне м’ясо скумбрії. Не всі готові цілодобово чекати результат...