Як зробити каву кориснішою для здоров'я: Кардіолог дав пораду

Відома кардіологиня Лакшмі Мехта розповіла про простий спосіб зробити каву корисною для серця. Для цього достатньо додати до напою трохи кориці, пише Parade, передають Патріоти України.

За словами Мехті, результати досліджень свідчать про те, що у пацієнтів з діабетом другого типу кориця знижує рівень цукру, тригліцеридів та холестерину. Її слова були підтверджені доктором Семюелом Матісом. Медичний фахівець додав, що за допомогою кориці можна зміцнити імунну систему, а також зменшити ризик виникнення онкологічних захворювань. Крім серця, захисну дію кориця чинить на мозок. Корицю можна додавати до кави замість цукру. Це буде дуже корисним для серця.

Матіс повідомив, що корисність кави для серця науково доведена. Кавомани рідше страждають на серцево-судинні захворювання. При регулярному вживанні кави ризики порушення серцевого ритму, серцевої недостатності та гіпертонії знижуються. Головне не перестаратися. Протягом дня можна випивати не більше 4−5 чашок.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...