
Відома кардіологиня Лакшмі Мехта розповіла про простий спосіб зробити каву корисною для серця. Для цього достатньо додати до напою трохи кориці, пише Parade, передають Патріоти України.
За словами Мехті, результати досліджень свідчать про те, що у пацієнтів з діабетом другого типу кориця знижує рівень цукру, тригліцеридів та холестерину. Її слова були підтверджені доктором Семюелом Матісом. Медичний фахівець додав, що за допомогою кориці можна зміцнити імунну систему, а також зменшити ризик виникнення онкологічних захворювань. Крім серця, захисну дію кориця чинить на мозок. Корицю можна додавати до кави замість цукру. Це буде дуже корисним для серця.
Матіс повідомив, що корисність кави для серця науково доведена. Кавомани рідше страждають на серцево-судинні захворювання. При регулярному вживанні кави ризики порушення серцевого ритму, серцевої недостатності та гіпертонії знижуються. Головне не перестаратися. Протягом дня можна випивати не більше 4−5 чашок.
Вода, у якій варили рис, - це не просто залишок після приготування. Вона містить поживні речовини, які можуть перетворити ваше волосся, шкіру та навіть рослини! Ось три способи використання цього природного продукту вдома, передають Патріоти України. Р...
На перший погляд це звичайна ілюстрація. Але те, що ви помітили першим, може розповісти про вас більше, ніж ви думаєте. Психологічні тести на основі першого враження вже багато років користуються популярністю - вони поєднують легкість гри з можливістю ...