
Відома кардіологиня Лакшмі Мехта розповіла про простий спосіб зробити каву корисною для серця. Для цього достатньо додати до напою трохи кориці, пише Parade, передають Патріоти України.
За словами Мехті, результати досліджень свідчать про те, що у пацієнтів з діабетом другого типу кориця знижує рівень цукру, тригліцеридів та холестерину. Її слова були підтверджені доктором Семюелом Матісом. Медичний фахівець додав, що за допомогою кориці можна зміцнити імунну систему, а також зменшити ризик виникнення онкологічних захворювань. Крім серця, захисну дію кориця чинить на мозок. Корицю можна додавати до кави замість цукру. Це буде дуже корисним для серця.
Матіс повідомив, що корисність кави для серця науково доведена. Кавомани рідше страждають на серцево-судинні захворювання. При регулярному вживанні кави ризики порушення серцевого ритму, серцевої недостатності та гіпертонії знижуються. Головне не перестаратися. Протягом дня можна випивати не більше 4−5 чашок.
Яйця - справжня скарбниця вітамінів та поживних речовин. Однак тривалий час ходили чутки, що часте їхнє вживання підвищує рівень холестерину. Чи це правда? Дієтолог Бартек Кульчинський пояснює останні наукові дані, передають Патріоти України. За словам...
Наші щоденні вибори - навіть найдрібніші - можуть багато сказати про нашу особистість. Психологи наголошують: іноді один погляд на картинку здатен показати, як вас бачать інші люди. Пройдіть простий тест - оберіть птаха на зображенні та дізнайтеся, яке...