Будь-який кулінар знає, що як інгредієнт для салатів потрібно використовувати картоплю, зварену в мундирі. Приготовлений таким способом овоч зберігає цілісність, не розсипається і легко перетворюється на кубики. Однак позитивний ефект може бути нівельований, якщо шкірка лусне, передають Патріоти України
А відбувається таке дуже часто через те, що шкірка не завжди справляється із наслідками впливу високих температур.
Кулінари намагаються запобігти неприємному наслідку шляхом зменшення вогню. Але хитрість спрацьовує не завжди: картопля все одно може луснути і виявитися дуже розсипчастою через високий вміст крохмалю.
Але що ж робити, якщо порушення цілісності зовнішньої оболонки картоплі все ж таки потрібно запобігти.
Проблему допомагає вирішити додатковий інгредієнт – столовий оцет.
На щастя, позитивний ефект спостерігається навіть за використання мінімального обсягу цієї рідини.
Таким чином, можна обмежитися буквально декількома краплями оцту. Додати їх у воду можна як на початку приготування картоплі, так і після закипання води.
При використанні рятівного компонента шкірка не лусне, а смак страви не буде зіпсований.
Білок - це ключовий елемент для м’язів, шкіри, гормонів та обміну речовин. Але що станеться з організмом, якщо щодня споживати 100 грамів білка, передають Патріоти України з посиланням на Eat This, Not That! Ні для кого не секрет, що білок підтримує р...
10 травня за новим стилем (23 травня - за старим) - день пам'яті апостола Симона Зилота і Києво-Братської ікони Божої Матері. За юліанським календарем сьогодні вшановують апостола від сімдесяти Симеона, племінника Йосипа Обручника, нагадують Патріоти У...