Якщо вам здається, що життя руйнується на очах - прочитайте!

Пам’ятайте, що якщо ви щось не отримуєте, то лише з однієї причини життя приготувало щось набагато краще. Вам слід тільки постаратися і ще трохи "натиснути", передають Патріоти України.

Це відбувається у житті багатьох людей. В одну мить приходить розуміння, що в житті все просто розвалюється і летить до біса. І ви не можете ні зрозуміти, що відбувається, ні зупинити.

Причин може бути безліч. Можливо, ви з партнером уперлися у стіну у стосунках і не уявляєте собі, як із цього вибратися. Або у вас проблеми на роботі: начальник не цінує і постійно чіпляється до будь-якої дрібниці. Життя змінилося. Якщо раніше ви відчували енергію та бажання йти вперед, то тепер все стало нудним та повсякденним.

Ціль, яка ще зовсім недавно була такою бажаною – віддалилася і здається зовсім непотрібною. Взагалі все, що з вами відбувається – не нове і абсолютно нормально. Справа в тому, що коли ми лише починаємо щось робити, то бачимо перед собою лише початок Шляху. Тобто, приблизно зрозуміло, куди йти і що робити. Але згодом загальна картина стає більш розмитою.

Ви вже до ладу не розумієте, де знаходитесь, згорнути чи повернутися, здатися чи йти вперед… Одним словом – виникає відчуття, що все довкола розвалюється, а ви стоїте посеред хаосу в розгубленості і без найменшого розуміння ситуації.

Начебто всі ми розуміємо, що в житті ніколи не відбувається все за планом, але, стикаючись з цим – пасуємо і засмучуємося. Найлегше – розпрощатися з надією та здатися, але що далі? Тому так важливо буквально зубами вчепитися за мрію.

Запам’ятайте: скільки б дверей не закрилося перед вами – Всесвіт все одно готує нові можливості та відкриття. Звичайно, якщо ви при цьому не лежатимете на дивані і не будете скаржитися на несправедливу долю. Тут вам ніхто не допоможе.

Вихід один – вірити. Вірити, що хоч би як погано все складалося зараз – якось ситуація зміниться з точністю до навпаки. Почуття, що все розвалюється – суб’єктивно. Повірте, що коли справи налагодяться, ви дивитиметеся на все те, що бачите зараз, і бачитимете тільки можливості для зростання, а не хаос і розпач.

Отже, для бадьорості духу та зміцнення віри пропонуємо вам 10 речей, про які слід згадувати, як тільки атакують думки, що у вашому житті все руйнується і розсипається:

Життя – це сходи, що ведуть нагору

Як тільки ми доходимо до перехрестя, то одразу чомусь губимося. Незрозуміло куди йти, та й сама подорож уже видається сумнівним «підприємством». У голові стукає лише одна думка: що робити далі? Який вибір зробити, яке рішення ухвалити, як боротися з жалем? Можливо, потрібно повернутися назад і почати все спочатку?

Не лякайтеся такого стану. Абсолютно всі люди іноді переживають його. Це нормально. Адже наше життя – це сходи, які складаються з безлічі сходинок. Кожна наступна – веде до чогось більшого.

Ваше завдання – вірити та йти вперед. Сходинка за сходинкою, крок за кроком. Не має значення, яким маленьким чи незначним вам здаватиметься наступний крок. Він може стати найважливішим і визначальним, зрештою. Не озирайтеся на людей та думки. Дотримуйтесь порад свого серця, виносьте уроки з набутого досвіду, не дивіться назад. Продовжуйте крокувати лише вперед!

Занепокоєння – це проблема, а не пошук рішення

Думаю, всі ви чули про Закон тяжіння. Він універсальний і простий: наше життя – результат того, що ми віддаємо Всесвіту. Ні більше, ні менше. Ось так це працює.

Якщо ви постійно переживаєте про все, то лише збільшуєте ймовірність того, що найжахливіші сценарії невдач справді збуватимуться. Це приходить лише з часом: одного разу зрозумієте, що найбільше вас лякає саме те, куди прагнете. Так улаштована людина: вона боїться невідомості, а коли вона починає набувати ще якихось контурів – взагалі панікує.

Вихід один: змінити своє мислення. Про проблеми слід не турбуватися, а вирішувати. А для цього потрібна віра та надія, а не страх і неспокій.

Вчитеся рівно і спокійно ставитися до проблем. Одна проблема – одна сходинка. Переступив – і крокуєш уперед.

Пишайтеся! Адже ви розпочали свою подорож з якоїсь причини

Не забувайте про свою мрію, і вона ніколи не відвернеться від вас. Згадайте те почуття, яке переповнювало вас, коли думали про те, як досягнете своєї мети. Коли ви бачили всі деталі, обмірковували кожну дрібницю. Згадайте про той вогонь, який змушував радісно схоплюватися з ліжка вранці у передчутті того, що сьогодні можна буде зробити ще один крок у напрямку своєї мрії!

Подумайте про той день, коли зрештою усвідомите, що досягли вершини. Ви зробили це – втілили мрію у реальне життя! А це – справді чарівна річ, яка приносить ні з чим не порівнянне почуття задоволення та насолоди. Пишайтеся тим, що йдете вперед і не відступаєте. Пишаєтеся тим, що пам’ятаєте про свою мрію. Це підтримуватиме у найскладніші хвилини сумнівів. Ви обов’язково досягнете задуманого!

Пристрасть – ось ваше покликання

Американський письменник та автор книги «Бесіди з Богом» Ніл Доналд Уолш одного разу сказав:

«Пристрасть – це вогонь, який дозволяє висловити те, ким ми насправді є. Ніколи не заперечуйте пристрасть, оскільки це буде рівносильно запереченню того, ким ви є і ким істинно бажаєте бути».

Пристрасть – це справді те, що веде нас життям. Вона змушує хотіти більшого, не задовольнятися малим. І не для когось, а саме для себе. Це прийняття чогось, що змушує нас говорити про життя «так» і приносить ні з чим не порівнянну радість.

Не заперечуйте це почуття, не відмовляйтеся від нього для раціоналізму і прагматизму. Адже ви прийшли на цю Землю, щоб жити яскраво та пристрасно. Пам’ятайте про це щодня. Особливо – у сірі та похмурі дні.

Коли зачиняються одні двері – відчиняються 10

Так вже влаштована людина: коли перед нею зачиняються одні двері, то вона уже ні про що не може думати, крім того, що зазнала поразки. Її переповнюють біль та образа: «Ну як так? Адже скільки віддала сил та енергії, і – знову…»

Насправді ми просто неправильно сприймаємо такі моменти. Насправді вони є ключовими у нашій подорожі. По-перше, ви усвідомлюєте, наскільки сильно чогось хочете. А по-друге, зробіть урок з того, що сталося, і наступного разу все відбудеться зовсім інакше.

Пам’ятайте, що якщо ви щось не отримуєте, то лише з однієї причини життя приготувало щось набагато краще. Вам слід тільки постаратися і ще трохи «натиснути».

Те, що має бути, все одно станеться

Ця істина стара, як світ, і ви, мабуть, неодноразово чули її від батьків. Але як би банально не звучало таке твердження – це правда. Через які випробування вам не доводилося б проходити сьогодні – врешті-решт все буде добре. Мало того, ви отримаєте навіть більше, ніж те про що мріяли.

Довіртеся долі. Те, що має статися, все одно прийде рано чи пізно. Навіть якщо ви сумнівалися іноді. Але якщо не здалися та йшли вперед – успіх забезпечений.

Ніхто не казав, що буде легко

Хіба хтось обіцяв, що життя буде легким і комфортним, як казка? То чому ж ви засмучуєтеся щоразу, коли зазнаєте невдачі? Тому що самі собі це вигадали? Настав час прощатися з дитячими уявленнями про життя, як про забавний мультфільм.

Легко ніколи не буде, і це нормально. Життя якраз і полягає в тому, щоб бути щасливими, набуваючи досвіду та знань завдяки своїм помилкам. Вам доведеться пройти через безліч пригод і випробувань, але вони надіслані долею не для того, щоб зламати. Навпаки – щоб зробити сильнішим. І у вас вистачить міцності протистояти всьому.

Сила та витривалість приходять під час шторму. Як би не кидало вас життя – вийдете з усього лише мудріше і міцніше. Рішучість і безстрашність – ось що набуває людина після перенесених випробувань.

Чи готові ви пуститися в це плавання? Звісно, готові. Не сумнівайтеся і нічого не бійтеся: тільки вперед!

Ви не одні

Протестантський теолог і філософ Альберт Швейцер одного разу написав: «Іноді наше власне світло гасне, а потім знову спалахує від іскри іншої людини».

Ви можете цього навіть не усвідомити відразу, але в нашому житті іноді з’являються люди, які покликані провести крізь темряву. Вони виглядають цілком звичайно і, на перший погляд, нічим не примітні, але їхня роль у житті – воістину неоціненна.

Не бійтеся шукати таких людей. Протягніть їм руку і сміливо йдіть уперед. Просити про допомогу та вірити в доброту інших – це нормально. Ви не самотні у цьому світі. Завжди пам’ятайте про це. Особливо – у хвилини розпачу.

Озирніться краще довкола, вийдіть на вулицю – у цьому світі обов’язково знайдеться людина, яка допоможе пройти крізь темну ніч зневіри та апатії.

Не бійтеся відпускати

Відпустити когось чи щось із життя – завжди нелегко та боляче. Швидше за все, виною тому наше ненаситне его. Ми вперто тримаємося за людей та речі, які вносять лише деструктив у наше життя. Адже так не хочеться почуватися переможеним чи невдахою.

О, як ми помиляємось при цьому! Триматися за старе та непотрібне – ось справжня поразка. Тому вчиться відпускати. До того ж робити це легко та без жалю. Не переживайте ні про що, все стане потім краще.

Ризик – це не страшно. Ризикнути і уникнути людини, яка роками ображає і принижує вас. Ризикнути, і кинути ненависну роботу, де вас не цінують. Адже це чудово, чи не так? Слідуйте своєму серцю і ні на що і ні на кого не звертайте уваги.

Ніколи не здавайтесь

Всі ваші переживання, всі труднощі та обставини, всі зачинені двері, всі моменти жалю та сумнівів – все це проходить. Головне завжди пам’ятати, хто ви і ким хочете стати. Щодня відкриває нові можливості подолати сходинку-дві у напрямку своєї мети, відкрити якусь нову грань своєї особистості, про яку раніше навіть не підозрювали.

Відкиньте всі правила та умовності! Тільки ви знаєте, якими хочете бути у майбутньому. Ми тут, на Землі, щоб розвиватися, рости і бути щасливими. Тому не слухайте себе, коли в хвилини зневіри починаєте сумніватися в тому, що нічого не вийде, мовляв – недостатньо розумні та інше. Все це рівним рахунком нісенітниця.

У вас все вийде! Ви все зможете! Ви самі творите свій світ і самі вирішуєте, якими бути. Ніколи не забувайте про це!

Господиням на замітку! Чим заправити картопляне пюре, якщо під рукою не виявилося молока

субота, 4 травень 2024, 11:08

Молоко для багатьох є класичним компонентом картопляного пюре, адже за його допомогою можна значно покращити консистенцію страви та надати їй вершкового смаку, передають Патріоти України. Його додають у підігрітому вигляді, адже інакше картопля може с...

Куди там магазинному! Як зробити домашній майонез за 60 секунд

субота, 4 травень 2024, 10:07

Досі купуєте майонез у магазині і втомлюєтеся читати весь перелік складу? Подбайте про свій організм. Домашній майонез на смак - не гірший, ніж із пачки, а по користі - набагато кращий, передають Патріоти України. Для того, щоб приготувати майонез вам...