Яку частину яйця не можна додавати у котлети - здивуються навіть досвідчені господині

Зробити домашні котлети ідеальними насправді дуже просто. Щоб вони були повітряними й ніжними, варто додати всього один секретний інгредієнт, а щоб фарш добре тримався купи і котлети вийшли соковитими, потрібно знати одне просте правило. Воно стосується яєць, передають Патріоти України.

Яку частину яйця треба додавати у фарш для котлет — білок чи жовток — знають професійні кухарі. Цим секретом ділиться prostoway.

Мало хто знає, що ціле яйце робить м’ясні вироби сухими й жорсткими. Це пов’язано з тим, що і м’ясо, і яйце містять багато білка, а він під час смаження поглинає вологу та згортається. Саме тому у фарш рекомендують додавати лише жовток — так котлети не втратять соковитості і не будуть розвалюватися під час смаження.

До речі, аналогічно досвідчені кухарі рекомендують замочувати хліб не у молоці, а у воді. Знову-таки — через велику кількість білка.

Крім того, якщо ви досі вважаєте, що хліб у фарш додають лише ті, хто економить на м’ясі, то це зовсім не так. Саме хліб "відповідає" за соковитість, м’якість і ніжність страви. Пропорція на 1 кг – 250 г білого хліба, замоченого у воді.

Не робіть помилок! ТОП-5 продуктів, які не варто вживати при печії

середа, 22 січень 2025, 23:10

Якщо ви відчуваєте пекучий біль у грудях після їжі, це може бути печія, яку можна зупинити зміною раціону та безрецептурними ліками. Якщо симптоми трапляються рідко, не варто хвилюватися, оскільки достатньо уникати продуктів, що можуть спричиняти печію...

Як передбачити, якою ціна криптовалюти буде в майбутньому?

середа, 22 січень 2025, 17:47

Заробляти в криптоіндустрії зможуть ті, хто знає, яка ціна криптовалюти зараз і як вона може змінитися. Котирування цифрових монет постійно коливаються, через що складно відстежити всі можливі стрибки. При цьому ринок пропонує кілька способів, які допо...