Яку сіль використовувати для засолювання сала, щоб воно стало м’яким

На перший погляд, нічого особливого в цьому питанні. Чому потрібно щось вигадувати з сіллю, якщо нею треба просто засолити сало. Це не є розсіл чи квашення капусти, де можна наробити біди та все зіпсувати. Проте певні моменти є і з салом, передають Патріоти України.

Подробиці

Для засолювання рекомендується використовувати кам’яну сіль. А от йодовану краще не брати, бо можете отримати дивний смак сала. Окрім того, йод негативно впливає на саме сало. Він робить його слизьким, а ще витягує вологу.

Для соління беруть 200 г солі на 1 кг сала. Також потрібно 20 г меленого перцю та 0,5 головки часнику. Загалом, кількість солі не є принциповим моментом. Сало вбере стільки, скільки йому потрібно. А залишок потім можна зішкребти ножем.

Не робіть помилок! Через цю популярну зачіску може випадати волосся

четвер, 13 листопад 2025, 12:45

Популярний модний аксесуар - шпилька-кіготь (крабик) - може бути причиною випадіння волосся і навіть алопеції у жінок. Провідна трихологиня Рейчел Валентайн заявила, що часте використання цих затискачів призводить до того, що жінки скаржаться на відсту...

Це варто знати всім! ТОП-5 приладів, які ніколи не можна вмикати в подовжувач

четвер, 13 листопад 2025, 12:15

Подовжувачі використовуються у кожному домі, але, за словами експерта з енергетики Гордона Волліса з Your NRG, ніколи не треба підключати до них потужні пристрої, яким би зручним це не здавалося. Про це пише Express, передають Патріоти України. «Подовж...