Яку сіль використовувати для засолювання сала, щоб воно стало м’яким

На перший погляд, нічого особливого в цьому питанні. Чому потрібно щось вигадувати з сіллю, якщо нею треба просто засолити сало. Це не є розсіл чи квашення капусти, де можна наробити біди та все зіпсувати. Проте певні моменти є і з салом, передають Патріоти України.

Подробиці

Для засолювання рекомендується використовувати кам’яну сіль. А от йодовану краще не брати, бо можете отримати дивний смак сала. Окрім того, йод негативно впливає на саме сало. Він робить його слизьким, а ще витягує вологу.

Для соління беруть 200 г солі на 1 кг сала. Також потрібно 20 г меленого перцю та 0,5 головки часнику. Загалом, кількість солі не є принциповим моментом. Сало вбере стільки, скільки йому потрібно. А залишок потім можна зішкребти ножем.

Мова йде не лише про схуднення: Що станеться з організмом, якщо відмовитися від хліба

неділя, 2 березень 2025, 23:39

Відмова від хліба може мати різні наслідки, залежно від того, чим ви його заміните і який у вас загальний раціон. Ось основні можливі ефекти, передають Патріоти України. Зниження рівня цукру в крові – особливо якщо ви споживали багато білого хліба, яки...

Як позбутися безсоння: ТОП-6 порад, які справді працюють

неділя, 2 березень 2025, 21:13

Безсоння може мати різні причини—стрес, неправильний режим дня, перевтома або навіть певні захворювання. Ось кілька ефективних способів, які допоможуть нормалізувати сон, передають Патріоти України. Якщо безсоння триває понад 3 тижні або суттєво погірш...