На перший погляд, нічого особливого в цьому питанні. Чому потрібно щось вигадувати з сіллю, якщо нею треба просто засолити сало. Це не є розсіл чи квашення капусти, де можна наробити біди та все зіпсувати. Проте певні моменти є і з салом, передають Патріоти України.
Для засолювання рекомендується використовувати кам’яну сіль. А от йодовану краще не брати, бо можете отримати дивний смак сала. Окрім того, йод негативно впливає на саме сало. Він робить його слизьким, а ще витягує вологу.
Для соління беруть 200 г солі на 1 кг сала. Також потрібно 20 г меленого перцю та 0,5 головки часнику. Загалом, кількість солі не є принциповим моментом. Сало вбере стільки, скільки йому потрібно. А залишок потім можна зішкребти ножем.
Відмова від хліба може мати різні наслідки, залежно від того, чим ви його заміните і який у вас загальний раціон. Ось основні можливі ефекти, передають Патріоти України. Зниження рівня цукру в крові – особливо якщо ви споживали багато білого хліба, яки...
Безсоння може мати різні причини—стрес, неправильний режим дня, перевтома або навіть певні захворювання. Ось кілька ефективних способів, які допоможуть нормалізувати сон, передають Патріоти України. Якщо безсоння триває понад 3 тижні або суттєво погірш...