Холодець - традиційна українська страва, яка не лише смачна, а й корисна. Готується вона не складно, але не у всіх господарок виходить із першого разу. Часто холодець виходить каламутним та жирним, а хочеться, щоб він був прозорим. Ми розповімо, який інгредієнт зробить холодець ідеальним, зазначають Патріоти України.
Головна причина того, що холодець виходить каламутним, а не прозорим спочатку – це неякісні, брудні продукти. Піну, що утворюється при варінні м'яса, потрібно обов'язково прибирати. М'ясо також потрібно один раз проварити, злити брудну воду і поставити варити знову, додаючи в бульйон необхідні спеції.Щоб холодець добре загустів – у нього обов'язково треба додати копита. Перед тим, як додати в бульйон моркву, її потрібно порізати і обсмажити на сухій сковороді. Тоді холодець буде прозорішим.
На фінальній стадії приготування холодця з нього потрібно зняти надлишковий жир. Складіть у кілька шарів марлю та процідіть через неї бульйон. Через кілька хвилин жир підніметься на поверхню, і ви можете зібрати його ложкою, а залишки вимокнути серветкою. Курячий холодець завжди буде менш жирним, ніж з будь-якого іншого м'яса.
Буває, що після прання улюблені джинси сідають і вже не сидять так, як вам би того хотілося. Не варто поспішати до ательє чи витрачати кошти на нову річ. Існують способи розтягнути джинси в ширину та довжину. Як це зробити - читайте в матеріалі ТСН.ua,...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...