Холодець - традиційна українська страва, яка не лише смачна, а й корисна. Готується вона не складно, але не у всіх господарок виходить із першого разу. Часто холодець виходить каламутним та жирним, а хочеться, щоб він був прозорим. Ми розповімо, який інгредієнт зробить холодець ідеальним, зазначають Патріоти України.
Головна причина того, що холодець виходить каламутним, а не прозорим спочатку – це неякісні, брудні продукти. Піну, що утворюється при варінні м'яса, потрібно обов'язково прибирати. М'ясо також потрібно один раз проварити, злити брудну воду і поставити варити знову, додаючи в бульйон необхідні спеції.Щоб холодець добре загустів – у нього обов'язково треба додати копита. Перед тим, як додати в бульйон моркву, її потрібно порізати і обсмажити на сухій сковороді. Тоді холодець буде прозорішим.
На фінальній стадії приготування холодця з нього потрібно зняти надлишковий жир. Складіть у кілька шарів марлю та процідіть через неї бульйон. Через кілька хвилин жир підніметься на поверхню, і ви можете зібрати його ложкою, а залишки вимокнути серветкою. Курячий холодець завжди буде менш жирним, ніж з будь-якого іншого м'яса.
Деякі відходи можуть не лише засмітити каналізацію, а й зіпсувати насоси та фільтраційне обладнання. І мова не лише про унітаз, а й про раковину на кухні, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Фарба. Фарба містить шкідливі хімічні речовини, я...
Жінки у бажанні стати привабливими для чоловіків сідають на дієти, роблять купу косметичних процедур і намагаються досягти параметрів моделей. Однак насправді, чоловіків приваблюють зовсім інші жінки, передають Патріоти України з посиланням на дослідже...