Є секрет! Як швидко зварити квасолю без замочування

Квасоля дуже поживний і корисний продукт. Кожна господиня знає, що перед тим, як варити бобові, їх треба замочувати. Але існують дієві та швидкі способи приготування квасолі без замочування, передають Патріоти України.

Подробиці

Візьміть 1 склянку квасолі, гарно промийте і залийте 3 склянками води. Поставте каструлю на плиту і почекайте, щоб закипіла.

Після того, як закипить, злийте воду і гарно промийте квасолю. Потім знову залийте водою, доведіть до кипіння, додайте цукру. На 1 літр води треба брати 1 столову ложку.

З цукром проваріть квасолю ще 30 хвилин. Час приготування залежить від сорту бобових. Червона квасоля вариться швидше, ніж біла.

Також можна прискорити процес приготування бобових за допомогою харчової соди. Залийте квасолю водою, а після того, як закипить, додайте пів чайної ложки соди та варіть протягом 1 години.

Джерело: ПростоВей

Є секрет! Яке дерево посадити біля будинку, щоб у ньому завжди панувало щастя

середа, 4 вересень 2024, 23:10

Дерева здавна відіграють важливу роль у народних віруваннях, оточені безліччю забобонів і прикмет. Кожне дерево має свою символіку й енергетику, яка, згідно з повір'ями, може впливати на наше життя та долю, передають Патріоти України. РБК-Україна (прое...

Оцінять всі! Як зробити піцу на лаваші за 15 хвилин

середа, 4 вересень 2024, 18:13

Якщо хочете порадувати своїх рідних піцою, а часу на приготування тіста немає, то спробуйте зробити швидку піцу на лаваші. Вона готується за 15 хвилин, передають Патріоти України. Для цього вам треба купити дві упаковки круглих лавашів. Щоб їх було 4 ш...