Червона риба вважається більш «престижним» продуктом, ніж скумбрія, передають Патріоти України.
Однак і скумбрію можна смачно приготувати.
Маринована скумбрія може бути набагато апетитнішою, ніж червона риба.
Гості будуть в захваті від страви. Головне – повністю дотримуватися рецепту.
Як правильно замаринувати
Візьміть близько 600 грам риби, очистіть її та промийте.
200 мілілітрів води виливають в окрему ємність. Вода повинна бути підсоленою (достатньо однієї столової ложки солі). Вам також потрібно додати половину столової ложки цукру.
Не забувайте про інші спеції. Рекомендуємо додати кілька лаврових листочків, дві гвоздики, половину чайної ложки коріандру та ароматного перцю.
У такому вигляді вода ставиться на вогонь. Після закипання маринад слід готувати близько п’яти хвилин.
Коли маринад остине і охолоне, ви можете залити ним скумбрію, нарізану на шматки.
Рибу слід маринувати в скляній ємності з кришкою. Не забувайте про такі компоненти маринаду, як 9% оцет та рослинна олія – одна чайна ложка.
Контейнер з рибою слід поставити в холодильник. Скумбрія повинна маринуватись в холодильнику 10 годин.
Як результат, страва виявиться дуже м’якою смачною і ніжною.
Додавати лимон у каву може здаватися незвичним, але ця проста комбінація має помітний ефект на травлення, передають Патріоти України. Кофеїн і лимонна кислота стимулюють роботу кишечника, допомагаючи природньому перетравленню їжі. Все більше людей почи...
Більшість із нас тягнеться до чашки кави відразу після пробудження. Але чи дійсно це найкраща ідея, передають Патріоти України. Чи допомагає кава засвоювати сніданок, чи навпаки — викликає печію та дискомфорт у шлунку? Дослідження показують, що вживан...