Котлети – це страва, яка об’єднує різні кулінарні традиції, але кожна господиня прагне зробити їх соковитими та ароматними. Часто проблема сухості пов’язана з технікою приготування або вибором інгредієнтів, передають Патріоти України
Редакція FoodOboz розповість про ідеальний спосіб створення ніжних і соковитих котлет. Є кілька цікавих секретів, які варто спробувати на своїй кухні.
Щоб зробити котлети більш насиченими та ароматними, варто додати до фаршу смажений бекон і сухарі, замочені в молоці. Ці прості інгредієнти створюють неперевершений смак і текстуру страви.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:1. Залийте панірувальні сухарі молоком і залиште їх для набухання на кілька хвилин.
2. Наріжте бекон дрібними шматочками і обсмажте на сковорідці до золотистого кольору. Потім додайте подрібнену цибулю, перемішайте і смажте ще кілька хвилин. Приправте суміш кмином і зніміть з вогню.
3. З’єднайте фарш із замоченими сухарями, смаженим беконом із цибулею, подрібненою петрушкою, пресованим часником, сіллю і перцем. Все ретельно перемішайте.
4. Трохи відбийте м’ясо, щоб котлети вийшли ніжними. Накрийте миску харчовою плівкою і залиште в холодильнику на 15 хвилин.
5. Сформуйте котлети бажаного розміру. Обсмажте їх на розігрітій сковорідці з невеликою кількістю олії. Смажте по 4 хвилини з кожного боку до утворення рум’яної скоринки.
6. Після смаження вимкніть вогонь, накрийте сковорідку кришкою і залиште котлети на 10 хвилин, щоб вони "дійшли".
Використовуйте комбінований фарш (свинина + яловичина) для оптимального балансу соковитості та смаку. Не пропускайте етап відпочинку фаршу – це допоможе інгредієнтам "подружитися".Смаження бекону та цибулі окремо додає глибини аромату.
Літо, пікніки та ароматне барбекю - те, що приносить задоволення людям, може серйозно нашкодити собакам. Одним із найбільш ризикованих продуктів, який часто потрапляє до миски чотирилапих, є звичайна ковбаса, передають Патріоти України. За словами експ...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...