Їсти сало зі шкіркою чи без - багато хто досі не знає про це

Існує поширена думка, що шкірку від сала не можна вживати в їжу, однак, це не так. Шкурка від сала є корисним продуктом, у ній містяться вітаміни групи В, РР, Е, Н, а також фосфор, кальцій, натрій, калій, залізо та інші, передають Патріоти України.

Сиру шкірку не слід вживати в їжу. Зі шкурою готують сальтисон, холодець, страви азійського стилю, чипси. Слід розуміти, що шкура сала є важким продуктом для перетравлення.

Не рекомендується вживати в їжу шкурку, якщо є проблеми зі шлунково-кишковим трактом, хвороби печінки, серцево-судинні захворювання. Сало можна солити з сіллю, часником, лавровим листом, насінням кропу, з цибулевим лушпинням і цукром. Наприклад, сало натирають сіллю за класичним рецептом. До нього входить перець і часник, які додадуть аромату і смаку. Такий спосіб підійде тим, кому не подобається витрачати багато часу на готування.

Не ведіться на знижки: Ось які продукти не варто купувати навіть по акції

вівторок, 28 жовтень 2025, 12:46

У часи, коли люди змушені шукати способи заощадити, купівля товарів зі знижками стає звичкою. Однак не всі акційні пропозиції вигідні чи безпечні. Не варто спокушатися на надто привабливі ціни, адже деякі продукти можуть завдати шкоди здоров'ю, пише Re...

Вам продають машину зі скрученим пробігом? Дізнайтеся, як розпізнати!

вівторок, 28 жовтень 2025, 12:35

Купівля б/в авто завжди ризикована, адже продавці іноді "підкручують" одометр, щоб підвищити ціну. Щоб не втратити гроші, потрібно перевіряти пробіг детально, передають Патріоти України. Як перевірити реальний пробіг авто. Порада: не купуйте авто, якщо...