Їсти сало зі шкіркою чи без - багато хто досі не знає про це

Існує поширена думка, що шкірку від сала не можна вживати в їжу, однак, це не так. Шкурка від сала є корисним продуктом, у ній містяться вітаміни групи В, РР, Е, Н, а також фосфор, кальцій, натрій, калій, залізо та інші, передають Патріоти України.

Сиру шкірку не слід вживати в їжу. Зі шкурою готують сальтисон, холодець, страви азійського стилю, чипси. Слід розуміти, що шкура сала є важким продуктом для перетравлення.

Не рекомендується вживати в їжу шкурку, якщо є проблеми зі шлунково-кишковим трактом, хвороби печінки, серцево-судинні захворювання. Сало можна солити з сіллю, часником, лавровим листом, насінням кропу, з цибулевим лушпинням і цукром. Наприклад, сало натирають сіллю за класичним рецептом. До нього входить перець і часник, які додадуть аромату і смаку. Такий спосіб підійде тим, кому не подобається витрачати багато часу на готування.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...