Їсти сало зі шкіркою чи без - багато хто досі не знає про це

Існує поширена думка, що шкірку від сала не можна вживати в їжу, однак, це не так. Шкурка від сала є корисним продуктом, у ній містяться вітаміни групи В, РР, Е, Н, а також фосфор, кальцій, натрій, калій, залізо та інші, передають Патріоти України.

Сиру шкірку не слід вживати в їжу. Зі шкурою готують сальтисон, холодець, страви азійського стилю, чипси. Слід розуміти, що шкура сала є важким продуктом для перетравлення.

Не рекомендується вживати в їжу шкурку, якщо є проблеми зі шлунково-кишковим трактом, хвороби печінки, серцево-судинні захворювання. Сало можна солити з сіллю, часником, лавровим листом, насінням кропу, з цибулевим лушпинням і цукром. Наприклад, сало натирають сіллю за класичним рецептом. До нього входить перець і часник, які додадуть аромату і смаку. Такий спосіб підійде тим, кому не подобається витрачати багато часу на готування.

Є вимоги: Яку суму можна перевозити через кордон у 2025 році

вівторок, 13 травень 2025, 12:36

Про вимоги до вивезення валюти для українців, розповіли у Державній митній службі. Яку суму можна перевозити через кордон і як це правильно робити – читайте в матеріалі, передають Патріоти України. Якщо ви письмово не декларуєте в митному органі кошти,...

Бережіться! Названо симптоми деменції, які можна сплутати з інсультом

вівторок, 13 травень 2025, 10:50

Якщо ви помітили у когось очевидні ознаки інсульту, наприклад, осипле обличчя або труднощі з мовою, потрібно діяти швидко. Використовуйте абревіатуру FAST, щоб перевірити симптоми і негайно зателефонувати в екстрену службу, якщо вони є, передають Патрі...