Існує поширена думка, що шкірку від сала не можна вживати в їжу, однак, це не так. Шкурка від сала є корисним продуктом, у ній містяться вітаміни групи В, РР, Е, Н, а також фосфор, кальцій, натрій, калій, залізо та інші, передають Патріоти України.
Сиру шкірку не слід вживати в їжу. Зі шкурою готують сальтисон, холодець, страви азійського стилю, чипси. Слід розуміти, що шкура сала є важким продуктом для перетравлення.
Не рекомендується вживати в їжу шкурку, якщо є проблеми зі шлунково-кишковим трактом, хвороби печінки, серцево-судинні захворювання. Сало можна солити з сіллю, часником, лавровим листом, насінням кропу, з цибулевим лушпинням і цукром. Наприклад, сало натирають сіллю за класичним рецептом. До нього входить перець і часник, які додадуть аромату і смаку. Такий спосіб підійде тим, кому не подобається витрачати багато часу на готування.
Прикрасьте свій внутрішній дворик рослинами, які залишаються зеленими, яскравими та квітучими, не вимагаючи ретельного догляду чи постійного поливу, передають Патріоти України. На щастя, деякі рослини не тільки красиві, але й практично незнищенні, за с...
Розповідаємо, які овочі після тривалого приготування втрачають практично всю свою користь, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.