
Сковорода є одним із головних атрибутів на кожній кухні. Через неправильну її експлуатацію, їжа з часом може підгоряти, передають Патріоти України.
Щоб цього уникнути, потрібно навчиться правильно вибирати посуд. А також розуміти, чого не можна робити з тим чи іншим покриттям, інформують "Белновости".
Підготовка сковороди. Перед початком готування добре прогрійте сковороду та додайте невелику кількість олії чи жиру. Розподіліть його рівномірно по всій поверхні.
Попередня обробка їжі. Якщо ви готуєте продукти, які схильні прилипати (наприклад, яєчню або рибу), обваляйте їх у борошні, панірувальних сухарях або крохмалі. Це створить захисну оболонку і допоможе запобігти прилипанню.
Використання антипригарних сковорідок. Інвестуйте в якісні антипригарні сковороди. Вони мають спеціальне покриття, яке знижує можливість прилипання їжі.
Нечасте перемішування їжі. Надмірне перемішування може призвести до того, що їжа почне прилипати. Дайте їй подружитися з поверхнею сковороди, перш ніж знову перемішувати.
Використання паперового рушника. Якщо ви жарите продукти на сковороді без олії, перш ніж додати їжу, протріть поверхню паперовим рушником, щоб видалити зайвий жир.
Помірне нагрівання. Уникайте перегріву сковороди, оскільки це може збільшити прилипання. Підтримуйте середній або нижчий за середній рівень нагрівання.
Сон – одна з найважливіших складових здоров’я, адже саме під час відпочинку організм відновлює сили та підтримує роботу всіх систем. Проте не лише тривалість, а й поза, у якій ми спимо, може суттєво впливати на самопочуття, передають Патріоти України. ...
Норвезькі дослідники з Університету Тромсе вирішили з’ясувати, яка кава найкорисніша для серцево-судинної системи. Вони проаналізували дані понад 21 тисячі дорослих віком від 40 років (середній - 56), беручи до уваги вагу, харчові звички, рівень фізичн...