
Сковорода є одним із головних атрибутів на кожній кухні. Через неправильну її експлуатацію, їжа з часом може підгоряти, передають Патріоти України.
Щоб цього уникнути, потрібно навчиться правильно вибирати посуд. А також розуміти, чого не можна робити з тим чи іншим покриттям, інформують "Белновости".
Підготовка сковороди. Перед початком готування добре прогрійте сковороду та додайте невелику кількість олії чи жиру. Розподіліть його рівномірно по всій поверхні.
Попередня обробка їжі. Якщо ви готуєте продукти, які схильні прилипати (наприклад, яєчню або рибу), обваляйте їх у борошні, панірувальних сухарях або крохмалі. Це створить захисну оболонку і допоможе запобігти прилипанню.
Використання антипригарних сковорідок. Інвестуйте в якісні антипригарні сковороди. Вони мають спеціальне покриття, яке знижує можливість прилипання їжі.
Нечасте перемішування їжі. Надмірне перемішування може призвести до того, що їжа почне прилипати. Дайте їй подружитися з поверхнею сковороди, перш ніж знову перемішувати.
Використання паперового рушника. Якщо ви жарите продукти на сковороді без олії, перш ніж додати їжу, протріть поверхню паперовим рушником, щоб видалити зайвий жир.
Помірне нагрівання. Уникайте перегріву сковороди, оскільки це може збільшити прилипання. Підтримуйте середній або нижчий за середній рівень нагрівання.
Консерви часто недооцінюють, але обрані правильно, вони можуть бути швидким, поживним і економним рішенням для щоденного раціону. Експерти радять звертати увагу на склад: короткий список інгредієнтів, без доданого цукру, солі та штучних добавок, у влас...
Смачний домашній бульйон - це класика будь-якого столу. Хоча приготування здається простим, ідеальний бульйон вимагає уваги та правильного підбору інгредієнтів, передають Патріоти України. Основні правила:. Три способи приготування:. Бульйон можна пода...