
Про користь часнику в осінньо-зимовий період говорити не доводиться. Його ми додаємо в салати,натираємо хрустку скоринку хліба, доповнюємо всілякі соуси, передають Патріоти України.
Але на цьому варіанти не вичерпано. Спробуйте приготувати картопляне пюре з часниковим маслом. Подавайте таке пюре з карамелізованим перцем або з лечо. Також його можна доповнити овочами у клярі — наприклад, цвітною капустою. Таке пюре буде смачним із сосисками чи сардельками, а також із м'ясом, приготованим на грилі.
Рецептом картопляного пюре із часниковим маслом поділилася кулінарка Ардія Діаманті, яка раніше розповіла, як приготувати пісний борщ у чавунній сковороді.
— Масло використовуйте по можливості домашнє, натуральне, — радить Ардія Діаманті. — Пармезан можна замінити на улюблений твердий сир.
Картопляне пюре з часниковим маслом та пармезаном
Картопля середня — 8 штук
Вершкове масло — 100 г
Часник — 3 зубчики
Сіль до смаку
Пармезан — 100 г
Картоплю відварити в мундирі, очистити, пропустити через блендер. Часник подрібнити та додати у вершкове масло. Пюре та часникове масло ще раз збити у блендері. При подачі посипати натертим пармезаном.
І смачного!
Всього 3-4 чашки кави на день омолоджують організм на 5 років, показало дослідження, передають Патріоти України. Саме стільки чашок кави на день подовжують теломери, які відповідають за біологічний вік ДНК і клітин організму. Але якщо пити більше ніж 4...
Постійний перегляд коротких відео у Facebook Reels, TikTok та YouTube Shorts може викликати справжні нейрокогнітивні порушення, які вчені вже називають brain rot - синдромом гниття мозку. Про це йдеться у новому метадослідженні, яке об’єднало результат...