Картопляне пюре з часниковим маслом - смачнішого не буває

Про користь часнику в осінньо-зимовий період говорити не доводиться. Його ми додаємо в салати,натираємо хрустку скоринку хліба, доповнюємо всілякі соуси, передають Патріоти України.

Але на цьому варіанти не вичерпано. Спробуйте приготувати картопляне пюре з часниковим маслом. Подавайте таке пюре з карамелізованим перцем або з лечо. Також його можна доповнити овочами у клярі — наприклад, цвітною капустою. Таке пюре буде смачним із сосисками чи сардельками, а також із м'ясом, приготованим на грилі.

Рецептом картопляного пюре із часниковим маслом поділилася кулінарка Ардія Діаманті, яка раніше розповіла, як приготувати пісний борщ у чавунній сковороді.

— Масло використовуйте по можливості домашнє, натуральне, — радить Ардія Діаманті. — Пармезан можна замінити на улюблений твердий сир.

Картопляне пюре з часниковим маслом та пармезаном

Картопля середня — 8 штук
Вершкове масло — 100 г
Часник — 3 зубчики
Сіль до смаку
Пармезан — 100 г
Картоплю відварити в мундирі, очистити, пропустити через блендер. Часник подрібнити та додати у вершкове масло. Пюре та часникове масло ще раз збити у блендері. При подачі посипати натертим пармезаном.
І смачного!

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...