
Про користь часнику в осінньо-зимовий період говорити не доводиться. Його ми додаємо в салати,натираємо хрустку скоринку хліба, доповнюємо всілякі соуси, передають Патріоти України.
Але на цьому варіанти не вичерпано. Спробуйте приготувати картопляне пюре з часниковим маслом. Подавайте таке пюре з карамелізованим перцем або з лечо. Також його можна доповнити овочами у клярі — наприклад, цвітною капустою. Таке пюре буде смачним із сосисками чи сардельками, а також із м'ясом, приготованим на грилі.
Рецептом картопляного пюре із часниковим маслом поділилася кулінарка Ардія Діаманті, яка раніше розповіла, як приготувати пісний борщ у чавунній сковороді.
— Масло використовуйте по можливості домашнє, натуральне, — радить Ардія Діаманті. — Пармезан можна замінити на улюблений твердий сир.
Картопляне пюре з часниковим маслом та пармезаном
Картопля середня — 8 штук
Вершкове масло — 100 г
Часник — 3 зубчики
Сіль до смаку
Пармезан — 100 г
Картоплю відварити в мундирі, очистити, пропустити через блендер. Часник подрібнити та додати у вершкове масло. Пюре та часникове масло ще раз збити у блендері. При подачі посипати натертим пармезаном.
І смачного!
Коли пральна машина під час віджиму починає голосно стукати, стрибати або сильно вібрувати, це завжди є чітким сигналом несправності, а не нормою. Найчастіше причини такої агресивної роботи досить типові, і багато з них можна вирішити самостійно, не ви...
Підвищений рівень холестерину часто залишається непоміченим, доки не призводить до серйозних проблем із серцем чи судинами. Саме тому профілактика має починатися з повсякденних звичок, зокрема - з харчування, передають Патріоти України. Наш раціон безп...